avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfintare post

Salut,

Vin si eu cu cateva intrebari. Momentan sunt angajat la o firma, unde lucreaza si prietena mea. "Managerului" ii place de prietena mea si a stresat-o destul de mult insa aceasta nu a cedat, asa ca toti nervi, etc au fost revarsati pe mine. Managerul doreste sa ma concedieze intr-un fel sau altul ( motivul fiind cel mentionat mai sus + nu am dorit sa raman peste program ... sa fac ore suplimentare ).

In momentul de fata, firma nu a gasit o solutie sa ma dea afara dar in calcul sunt urmatoarele.

1) Desfintarea postului ( ce implica acest lucru / aspect .... ce pot pierde / ce pot castiga )
2) Din motive disciplinare ( dar din cate stiu trebuie sa faca o comisie de 3 persoane ptr a face acest aspect si managerul e singur, eu fiind doar subordonatul lui )

Tin sa anunt ca : nu o sa mai primesc bonuri, nu am voie sa ascult muzica si sa intru in anumite camere ( unde se regasesc serverele ) deloc.

Daca mai exista nevoie de info ptr ajutor, va stau la dispozitie.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 13:03, 3 Iunie 2010
Acest aspect am inteles, dar acest lucru inseamna sa fiu si eu de fata cand mi se intampla aceasta "vizionare". In momentul de fata, acest lucru se face fara sa stiu eu, folosind diferite programe de protocol pe retea. Acest lucru nu stiu daca este corect ... din punct de vedere al legii.
Atat timp cat sefii dvs. nu savarsesc acte de violare a corespondentei private nu incalca legea, si nici nu cred ca este imoral, desi daca dvs. sunteti singurul salariat beneficiar al unui asemenea tratament e clar ca intentiile lor nu sunt tocmai in conformitate cu etica. Probabil ca va verifica pentru a putea gasi motive temeinice pentru o eventuala concediere, asigurati-va ca nu pot gasi nimic incriminator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere co pt anul trecut seby_red_dogg seby_red_dogg Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca stiti cumva vreo reglementare noua prin care se spune ca nu mai trebuie intocmita cerere pentru concediu de odihna pe anul ... (vezi toată discuția)
Concediu refuzat Arisandy Arisandy Lucrez intr-un cabinet medical unde suntem doar 2 persoane si din aceasta cauza ne luam concediu de odihna in functie de posibilitati. Am facut o cerere de ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat 2009,2010,2011 ContSters75393 ContSters75393 Ce se intimpla cu zilele restante de co in anii 2009,2010,2011..Care sunt pasii de urmat pentru a cere aceste drepturi ? (vezi toată discuția)