Buna ziua!Am o nelamurire.Am primit alaltaieri un plic si cateva foi in care era mentionat ca la cererea mea mi s-a facut asigurare pe viata pe o perioada de 53 de ani.
Nu v-ati pus intrebarea de unde au avut datele dv. personale?Sau nici macar nu banuiti?
Mentionez ca eu nu am solicitat asa ceva si ieri am fost la sediul respectivei societati de asigurari si mi s-a spus ca o sa se faca o verificare.Azi am fost sunat si informat ca persoana care mi-a incheiat acel contract,fara stirea si aprobarea mea, a fost suspendata din functie si ca o sa incheie acel contract fara ca eu sa fiu prezent.
Din nou o informatie confuza: daca este suspendata din functie, cum sa mai faca un contract/(in calitate de ce?). In plus, desi ati sesizat situatia (ilegalitate prin semnarea in fals, altfel contractul nu poate exista si nu produce efecte.), se mentine tendinta de "incheiere"
Chiar daca acea persoana este contractantul(platitorul) politei iar dv. sunteti asiguratul, tot este indispensabil ca pe contract sa existe si semnatura asiguratului(a dv.)