Am un antecontract de v-c neexecutat. Sunt creditor. Debitorul nu a venit la notar sa incheie contractul in ziua stabilita. Prin antecontract s-a stabilit ca daca nu se incheie contractul primesc dublu sumei. Vreu sa-l execut. Cum pot sa obtin o interdictie de instrainare si a altor bunuri imobile ale debitorului (si sa notaez asa ceva in CF) atat timp cat valoarea care trebuie sa o execut este superioara valorii unui singur imobil?
nu esti prea atenta...
eu vb de terti ...pentru retul sumei pentru care nu are titlu..
altfel...e jale...pe rationamentul tau
in cel mai rau caz i-o califica ..revendicare/intoarecere/pretentii, daca-i dupa adjudecare..altfel...nu prea vad decat o contestatie...chiar daca a luat cunostinta de executare si afacut contestatia mai incolo..de 15 zile, dar inainte de adjudecare
Debitorul e debitor, deci nu poate fi tert pe nici-un..rationament, raportat la suma din antecontract, reprezentand suma avansata plus clauza penala.
Eu ziceam daca ar fi posibil sa faca o contestatie la titlu si sa ceara instantei sa se pronunte pe intinderea sumei. Adica: cat are domnule de incasat creditorul, caci din titlu (antecontract) reiese altceva.
Si aia cu..calificarea e...frectie! Am vazut niste gafe facute de instante...lipsa rol activ, lipsa calificare..cica nu puteau sa-i incalce reclamantului principiul disponibilitatii proc.!
sa stiii ca daca are incuviintare, nu inseamna ca are titlu executor...
te duci la procedura necontencioasa si vezi ca nu are autoritate incuviintarea..
prin urmare pe ce nu e debitor e altceva...si ce e???
ce spui tu, cu contesttia la titlu, ar insemna o rejudecare de catre aceeasi instanta a solutiei date...
eu am cerut odata sa-mi judece si apelul si recursul si eventual sa-miu legalizeze hot si sda mi-o trimita prin posta:D=glumescB-)