avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interdictie de instrainare ptr mai multe imobile. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interdictie de instrainare ptr mai multe imobile. Procedura.

Am un antecontract de v-c neexecutat. Sunt creditor. Debitorul nu a venit la notar sa incheie contractul in ziua stabilita. Prin antecontract s-a stabilit ca daca nu se incheie contractul primesc dublu sumei. Vreu sa-l execut. Cum pot sa obtin o interdictie de instrainare si a altor bunuri imobile ale debitorului (si sa notaez asa ceva in CF) atat timp cat valoarea care trebuie sa o execut este superioara valorii unui singur imobil?
Cel mai recent răspuns: ContSters152027 , utilizator 11:55, 13 Iunie 2010
Multumesc.
Pot face in acelasi timp si o actiune in constatare pe inexistenta dreptului de a cere executarea silita pe lipsa titlului executoriu, temei de dr. art. 111 cpc ?
Mi-e teama ca imi va respinge pe tardivitate aceasta CE !

Nu, nu cred ca merge! Am la dispozitie actiunea in realizare, respectiv CE. E clar, mi-o respinge ca inadmisibila actiunea in constatare...sau mi-o face CE!
Ultima modificare: Duminică, 13 Iunie 2010
Irina S., utilizator
mai e o chestiune? poate cere creeditorul si executarea avansului si clauza penala?
parca nu, din ce-mi amintesc...
Milika, ma intereseaza foarte mult cadrul procesual in care pot spune toate acestea. Dar sa fie admisibila si sa ajung sa ma judec pe fond, sa nu-mi fie respinsa pe tardivitate.
te poti folosi, daca esti creatoare de art 103 cpc:D

sau,/ sunt sigur ca executorul nu ti-a comunicat si incheierea de incuviintare a executarii si cu o simpla cerere de inmare a acesteiua cu viza...faci dovada ...sau altele vezi
Ultima modificare: Duminică, 13 Iunie 2010
ContSters152027, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este titlu executoriu promisiunea bilaterala de vinzare cumparare- autentica? br_nicku br_nicku Am o mare dilema! #-o Am calitatea de promitent cumparator intr-o Promisiune bilaterala de v/c , incheiata in fata unui notar public. Am ... (vezi toată discuția)
Contractul de credit-titlu de creanta larisarazvan larisarazvan Buna ziua intrebare: in cazul unui titlu executoriu reprezentand un contract de credit, tertul poprit poate indisponibiliza sume de bani doar pe baza cererii ... (vezi toată discuția)
Se considera culpa promitentului vanzator? glo glo X(= arestat ) a incheiat o promisiune de vanzare cumparare, el fiind promitent vanzator.termen de finalizarea contractului de vanzare cumparare fiind ... (vezi toată discuția)