Am un antecontract de v-c neexecutat. Sunt creditor. Debitorul nu a venit la notar sa incheie contractul in ziua stabilita. Prin antecontract s-a stabilit ca daca nu se incheie contractul primesc dublu sumei. Vreu sa-l execut. Cum pot sa obtin o interdictie de instrainare si a altor bunuri imobile ale debitorului (si sa notaez asa ceva in CF) atat timp cat valoarea care trebuie sa o execut este superioara valorii unui singur imobil?
Multumesc.
Pot face in acelasi timp si o actiune in constatare pe inexistenta dreptului de a cere executarea silita pe lipsa titlului executoriu, temei de dr. art. 111 cpc ?
Mi-e teama ca imi va respinge pe tardivitate aceasta CE !
Nu, nu cred ca merge! Am la dispozitie actiunea in realizare, respectiv CE. E clar, mi-o respinge ca inadmisibila actiunea in constatare...sau mi-o face CE!
Milika, ma intereseaza foarte mult cadrul procesual in care pot spune toate acestea. Dar sa fie admisibila si sa ajung sa ma judec pe fond, sa nu-mi fie respinsa pe tardivitate.
te poti folosi, daca esti creatoare de art 103 cpc:D
sau,/ sunt sigur ca executorul nu ti-a comunicat si incheierea de incuviintare a executarii si cu o simpla cerere de inmare a acesteiua cu viza...faci dovada ...sau altele vezi