visan_georgiana a scris:
executarea silita implica executarea oricarei creante certe , lichide sau exigibile; daca nu aveti un venit stabil si cert, si nici bunuri mobiliare si imobiliare nu au ce sa va faca, va vor soma mult timp; vor veni reprezentanyi ai bancii la dumneavoastra acasa, sfatul meu este sa ii primiti , pt ca nu au ce sa va faca, apoi pentru bunuri mobile executarea se prescrie dupa 3 ani, pentru imobile dupa 10 ani ; dar daca in cursul primilor 2 ani nu vor reusi sa recupeeze nimic dosarul poate fi inchis cu "debitor insolvabil"; in plus timp de 4 ani nu veti mai putea lua credit de absolut nicaieri pentru ca veti figura in biroul de credite si in centrala riscurilor bancare cu credit scos in afara bilantului
Buna ziua,
Spuneti ca timp de 4 ani nu va putea lua un nou credit, nu sunt 7 ani?
Si daca nu este platit creditul vechi, dupa 4 (7 ani credeam ca sunt) ii mai da credit o alta banca?
Este scos din "lista neagra" si se sterge totul cu buretele ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, dupa 4 (7 ani) ?
va intreb pt ca am pe cineva intr-o situatie asemanatoare, dar cred ca au trecut deja 5 ani...
Sper sa ma lamuriti si pe mine
Va multumesc