avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lipsa in gestiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lipsa in gestiune

buna ziua, lucrez la un magazin si de curand am iesit lipsa in gestiune , am recunoscut lipsa si m-am angajat verbal ca voi inapoia banii in scurt timp. Ce se intampla daca nu reusesc sa aduc banii inapoi?
Cel mai recent răspuns: andy12 , utilizator 16:07, 29 Iunie 2010
Haide sa va explic mai bine cea ce s-a intamplat pentru ca nu cred ca am expus intamplarea cum trebuie.Deci la venirea clientului pentru returnarea produsului inapoi s-a gasit faptul ca acesta nu a existat pe rola jurnal.Produsul acela nu a fost achitat de catre client desi acesta asa a sustinut.Cei de la magazin mi-au spus ca trebuie platit acel produs plus alte cateva care ei au cautat pe inregistrarile video din acea zi si au constatat ca nu au fost scanate.Am platit tot ce mi-au zis si am recunoscut acea suma din cauza faptului ca m-au amenintat ca daca nu spun eu o suma o vor face ei si va fi cu mult mai mare decat ma astept si ca dupa ce voi plati totul va ramane asa iar cei de la politie vor face un proces verbal.Dupa cele intamplate angajatorul m-a chemat sa i-mi spuna ca au mai gasit si alta suma de 550 de lei ,suma pe care eu nu am luat-o.In casierie caci despre aceasta este vorba banii acestia nu au iesit ca lipsa la raport.Ei spun doar ca au inregistrari ca suma asta ar mai fi.Foarte bine o platesc...si peste cateva zile ma suna si i-mi spune ca au mai gasit nu stiu ce lipsa ..ce fac ?Platesc in continuare de cate ori ma va suna?Ideea e ca daca ii dau acesti bani nu pot semna nimic cu ei cum ca am facut acest lucru doarece cred ca daca as face acest lucru s-ar considera ca i-mi asum fapta si pentru ei nu?Nu stiu ce sa fac ajutati-ma va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un angajat la ananghie moneymaker moneymaker Buna ziua, am o intrebare la care nu am gasit un raspuns. Cum te poate trage un angajator la raspundere daca el ca afacere are un lant de magazine iar la un ... (vezi toată discuția)
Delapidare etta etta un salariat al unei societati comerciale a iesit in uma inventarului facut de catre administratorul societatii cu o lipsa in gestiune de 2000 lei. acesta poate ... (vezi toată discuția)
Demisia neacceptata de angajator ioana2222 ioana2222 Buna ziua, As dori sa stiu ce se poate intampla in cazul in care eu ca si angajat al unei societati imi depun demisia la sediu firmei si aceasta nu imi este ... (vezi toată discuția)