avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare cumparare in favoarea unui minor?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare cumparare in favoarea unui minor?

Mama vrea sa lase apartamentul fiicei mele minora.Cum trebuie procedat
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 10:03, 24 Iunie 2010
...@themis...imi cer scuze pt neatentie...nu am vazut ca se dorea act intre bunica si nepot...oricum ipoteza propusa ramane deschisa la discutii avand in vedere ca nicaieri in teorie nu am gasit un text care sa spuna ca actele incheiate intre parinte si minor sunt interzisedesi strict formal interpretarea articolelor citate din codul familiei ne conduc spre o astfel de concluzie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatela speciala pentru minor dulcyca_eu dulcyca_eu in ce conditii se acorda un curator unui minor care primeste prin contract de vanzare cumparare un imobil? ma interseaza si in cat timp se acorda hotararea ... (vezi toată discuția)
Minorul poate dobandi imobil ? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, as vrea sa intreb in ce masura se poate transfera proprietatea unui imobil pe numele unui minor. Se poate face un contract de vanzare-cumparare sau ... (vezi toată discuția)
Casa copilului minor angelmarian angelmarian pot trece o locuinta pe numele copilului minor(3 ani),cu un contract de vanzare-cumparare sau prin donare de la o matusa? daca parinti au datorie de exemplu ... (vezi toată discuția)