C.S.M înca nu a luat o decizie privind regulamentul de admitere la INM dar vorba vine " ce întârzie nu înseamnă că nu vine...." exista o şedinţa pe 14 iunie dar nu se discută acest subiect dar în schimb ultimul punct de pe ordinea de zi este "Eficienţa modului in care sunt recrutaţi judecătorii şi procurorii" mă rog, nu ştiţi mai există emisiunea " Copiii spun lucruri trăsnite" eu zic că s-ar încadra perfect acolo şi ar ridica şi audienţa.............. :((
Am tras câteva concluzii examenul va fi în sept. şi nu în august, numai este timp având în vedere ca anul trecut, decizia a fost luată prin 15.06.2006 iar anul acesta ......... vom vedea . Dacă ştie cineva mai mult, vă mulţumesc anticipat !:((
Cred ca le-a cazut serverul :)) Nu stiu ce sa spun, sper sa nu aveti prea multe surprize in legatura cu subiectele, oricum orice ar fi, va fi bataie pe locuri :D=D>
Merge site-ul, dar tot nimic...
Parca nici nu mai pot sa invat, ca daca invat ceva ce nu se cere!!!!:P
Voua nu vi se intampla la fel?
Sunteti cam secretosi in legatura cu numarul prezentelor la examen!!!:D
Chiar nimeni nu vrea sa spuna de cate ori s-a prezentat?:)
Buna.Si mie mi s-a intamplat ,mai ales in ultima vreme , sa ma gandesc ca daca invat ceva ,:(( care probabil va fi scos anul acesta. Cred ca e normal sa avem fel de fel de ganduri, ..din cauza nerabdarii....:P.......................Oricum nu mai este mult pana la afisarea conditiilor.
Nu e nici un secret:P.Eu am dat o singura data. Am terminat facultatea anul trecut si am incercat la magistratura in august, nu aveam mari sperante ca intru pentru ca nu am reusit sa invat materia asa cum trebuie in 2 luni, plus oboseala, lipsa chefului dupa licenta...etc.Dar voiam sa ma conving pe propria piele cum este examenul asta,cat de greu,etc, ca s-au spus atatea despre el.
Anul acesta sper sa fie bine..Multa bafta tuturor.:)
....:)buna tuturor..in ceea ce priveste nr datilor de participare,am dat doar odata anul trecut...sincer mi-a cam lasat un gust amar dar tot nu m-a determinat sa renunt .....sper k anul acesta sa pot sa ma concentrez mai bn pe subiecte,,;) ..oricum ff mult, consider eu, are importanta atat starea de spirit in care te afli atunci cat si putin noroc pe langa faptul ca trb sa stapanesti materia.....Asa ca, sper sa fie bn si urez tuturor celor care dau anul acesta examenul ,bafta, spor la invatat!!!:P