avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Se amânã startul mult aºteptat....................
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Se amânã startul mult aºteptat....................

C.S.M înca nu a luat o decizie privind regulamentul de admitere la INM dar vorba vine " ce întârzie nu înseamnă că nu vine...." exista o şedinţa pe 14 iunie dar nu se discută acest subiect dar în schimb ultimul punct de pe ordinea de zi este "Eficienţa modului in care sunt recrutaţi judecătorii şi procurorii" mă rog, nu ştiţi mai există emisiunea " Copiii spun lucruri trăsnite" eu zic că s-ar încadra perfect acolo şi ar ridica şi audienţa.............. :((
Am tras câteva concluzii examenul va fi în sept. şi nu în august, numai este timp având în vedere ca anul trecut, decizia a fost luată prin 15.06.2006 iar anul acesta ......... vom vedea . Dacă ştie cineva mai mult, vă mulţumesc anticipat !:((
Cel mai recent răspuns: ContSters42929 , utilizator 01:35, 3 Iulie 2007
Am mai auzit chestia asta cu starea de spirit, noroc... Nu cred ca, daca cineva gandeste astfel, ar mai trebui sa dea examen. Adica, atunci cand intru in sala de judecata ar trebui sa ma rog si eu ca judele sa nu aiba o zi proasta, sa aiba norocul de a sti articolele la care ma refer... Ce .... #-o#-o#-o

Cred ca un judecator ar trebui sa poata sa judece oricand... in orice situatie... ca saracii cei chemati de-acasa la 3 dimineata sa judece o cerere de arest preventiv... tre' sa consideram din start ca nu au avut noroc.... ca au o zi proasta (cat de buna sa fie o zi in care esti chemat in mijloc de noapte?).
Am fost si eu pe la parchet de la 8 seara pana la 5 dimineata cand am ajuns la Judecatorie sa se judece cererea... Super tare! Ar insemna ca in astfel de cazuri judele ar judeca aiurea... #-o
BUNA AVLIL,......#-opardon DL.PERFECTIUNE,am o intrebare.
Ce parere ai despre faptul ca stai un an acasa , inveti pe branci,sacrifici timp, bani (bineinteles ai parintilor) reusesti sa cunosti materia f.f.bine, si la examen ti se face rau:((criza de apendicita, ficat, diverse probleme biologice..... ) sau iti decedeaza o persoana draga chiar in preajama examenului (Doamne fereste:() si randamentul nu poate fi maxim, bineinteles.
Poate spune cineva ca o astfel de persoana nu ar fi ajuns bun magistrat daca ar fi avut putin noroc?????
Sper ca ai inteles acum ce inseamna noroc.
Noi nu ne referea la faptul, sa avem noroc , adica sa ghicim raspunsurile corecte sau sa fim intr-o buna dispozitie......si sa luam examenul, asa ca prin minune.
Oricat de bine ne-am pregati, oricat de bine am sti materia , avem nevoie de 1% noroc, pentru ca unele lucruri nu depind de noi. De noi depinde sa muncim, sa stim la perfectie materia, dar.......mai este ceva de care avem nevoie si nu tine de noi.....ci de Cel de sus.:)
Mult succes la toti.
...:)buna din nou,,,.....pt dl AVLIL: vad ca unii dintre noi au ceva probleme in a stii ce este acela "noroc la examen".....Dl Avlil imi cer scuze daca ti-am starnit un fel de indignare dar asa dupa cum si alinalove (pe aceasta cale o salut si o felicit pt riposta) a spus, nu totul depinde de noi.......cum iti explici ca sunt oameni ff bn pregatiti care clacheaza?:(.. ......si in plus de unde stii tu ca aceste persoane despre care mentionezi tu nu au dreptul sa dea acest examen?....de cand dispui tu de drepturile altora?....doar suntem intr-o tara democratica,,,sau nu?:D....si sa nu iti imaginezi k eu vb despre acel noroc in care te duci acolo si incepi sa ghicesti raspunsurile sau mai stiu eu ce crezi tu...nu stiu daca ai citit tot, eu am spus k pe langa faptul k treb sa stapanesti materia (asta inseamna SA STII FF BN) trb sa mai ai si nev de un dram de noroc de acel 1%pe care, oricat l-ai contesta tu, esti constient de el.:P.....oricum nu are sens sa incerc sa fac o pledoarie despre acest subiect, dar sa stii k nu toata lumea gandeste k tn .......oare ma intreb d c nu esti inca la Institut?:-/ (fara suparare, doar trb sa fim obiectivi nu?:D).....va urez bafta la examen si spor la invat!!!;)....
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2007
Maria Claudia, Avocat
Sa aveti grija sa luati un furazolidon la voi !:))
Buna tuturor!
Si ca tot am deschis subiectul despre numarul prezentelor la examen, as vrea sa va spun ca inca nu aveti destula experienta in privinta acestuia ca sa aveti o parere bine intemeiata.
Eu m-am prezentat de 4 ori, desi prezenta de la sfarsitul facultatii nu ar trebui sa o iau in calcul.
Da, fratilor, iti trebuie si noroc, chiar destul.Si daca cineva se indoieste de asta, va spun ca de 3 ani incoace am facut la grile peste 75, anul trecut am ajuns la 78.
Nu vreau sa va descurajez, dovada ca ma voi duce si anul asta pentru ca se poate lua acest examen, dar stiinta nu e totul.
SPOR LA INVATAT!!!!

Alte discuții în legătură

Dupa ce coduri invatati pt admitere inm? ContSters14151 ContSters14151 Buna. Anul acesta voi sustine examenul de admitere la INM si sunt foarte stresata, mai ales ca am apucat sa invat tot codul la procedura penala si aseara cand ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura giugiaro giugiaro intreb daca pentru admiterea in magistratura pentru postul de procuror esti conditionat de vreo vechime si daca bibliografia si tematica ptr examen sunt ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)