Vorbiti amandoi ca doua persoane care nu au copii.
deci nu s-a intrat in vacanta judecatoreasca? nu a fost nici un termen.daca ar fi inceput actiunea ar fi trebuit sa primesc citatie chiar daca primul termen ar fi fost la toamna,nu?inca o data intreb de ce este asa sigura ca va avea castig de cauza.pe ce anume se bazeaza cand zice asta?toate datele problemei sunt expuse in "discutiile" mele cu dvs.ar fi intelept sa deschid eu o actiune de stabilire a paternitatii si sa nu mai astept pana face ea primul pas?
hellen... nu a avut omul nici un termen...#-o
Omul nu a avut dar poate ea a avut unul. Citatia nu vine de acum pentru la toamna.Poate nici nu l-a inclus in proces.
Si daca tot esti impotriva lui si nu ti se pare corect sa obtina copilul sau sa ramana tatal sau, de ce-l mai trimiti la avocat?
Daca ai citi mesajele anterioare ai vedea ca nu sunt impotriva lui. Dar nici nu sustin dragostea cu sila. Daca femeia nu mai vrea , inseamna ca ceva s-a intamplat. Si asta mi-e clar. Daca ea a nascut un copil in timpul divortului inseamna ceva. Il trimit la avocat ca sa si poata apara drepturile in caz ca are vreunul. In plus, cand cineva minte , in fata mea si-a pierdut creditul.
Nici un act nu se anuleaza in instanta daca e pierdut. Doar se declara nul.
Actul se anuleaza in instanta nu pentru ca e pierdut ci pentru ca e obtinut pe cai frauduloase si nu corespunde realitatii.
Si aici nu avea nici unul dintre cei 2 cum sa piarda actul de nastere, acela exista numai la starea civila unde a fost declarata nasterea, nu-l ia nici un parinte. Certificatul care atesta nasterea insa se intocmeste pe baza actului de nastere si se pot elibera cate duplicate sunt necesare.
Se pot elibera duplicate insa acum ei au 2 , cate unul pentru fiecare , nu s-a pierdut nimic. Deci alta problema.Cineva iar a mintit
~ final discuție ~