N-are nici un rost sa faca vreun test... gandeste-te ca prietena ta naste un copil, stai langa ea, il recunosti, nu dormi unele nopti ca plange, te atasezi de el si... na! Nu e al tau! Nu te mai intereseaza deja, nu? Tu l-ai crezut al tau si era frumos si dragut si cel mai bun si cel mai tare copil... e la fel si acum, faptul ca ai aflat ca poate nu e al tau nu schimba nimic...
Mai mult, in cazul in care se hotaraste sa ceara incredintare sau adoptie faptul ca nu a facut niciodata nici un test ii poate profita ca argumentatie in fata instantei.
Nu stiu ce sa zic. Nu as dori sa fiu in aceasta situatie... Nu stiu cum as reactiona.... Nu cred ca tu poti sa iti imaginezi cum am reactiona noi(barbatii)...Uff
Cred ca , daca as fi fost eu , as fi facut test de paternitate sa stiu cu siguranta...Ca femeie nu e relevant...Tu stii sigur ca e al tau. Daca ai facut prostii cu mai multi barbati, nu e nici o problema(ar trebui sa fie) ca tot copilul tau este. Ca barbat sa afli ca nu e al tau, cred ca este un soc puternic, peste care nu ai putea trece foarte usor...