avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitorul testamentar decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitorul testamentar decedat

ce se intampla daca exista un testamental unei persoane, iar mostenitorul testamentar a decedat? drepturile trec la mostenitorii legali ai persoanei sau la succesorii mostenitorului testamentar?
Cel mai recent răspuns: aNdreiD , utilizator 19:24, 28 Iunie 2007
Nu , nu asta e ideea , de dreptate , ci de dreptul la opinie.
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2007
hellenburgous, utilizator
Da , dar nu sa o duci pana in panzele albe. Ai o opinie, am venit cu contra-argumente, clar fiind mai mare trebuie sa ai dreptate, NU opinie. Nu?
Unde sunt domne panzele albe? Ma deranjeaza cand cineva ma jigneste intr-un mod gratuit .

Unde sunt domne panzele albe? Ma deranjeaza cand cineva ma jigneste intr-un mod gratuit .

:O:O:O
Oau, cine se simte jignit...Imi pare rau ca am avut dreptate. O sa incerc sa raman un student, tacut , in alte mesaje. Te las pe tine sa indrugi tot felul de opinii in toate cazurile. Daca esti chiar asa interesata, pune numarul tau de telefon, sa te contacteze lumea, poate cine stie iei si cativa clienti. Cu ce am gresit eu, daca din acea speta reiesea clar ca acel act este caduc?? Daca ar fi revenit cu precizari dupa, raspunsul se ajusta. dar din ce era scris asta reiesea. Imi pare rau ca te simti jignita, ar trebui sa te rezumi direct la speta nu la ce crezi tu ca ar mai putea contine un act(asta ca sa nu mai raspund la alt subiect corect si sa te simti jignita.)
Te-am pupat!:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dali67 dali67 Daca unul dintre parinti moare si nu se efectueaza succesiunea,parintele care traieste poate face testament sau poate lasa un imputernicit care sa se ocupe cu ... (vezi toată discuția)
Testamente reciproce jeana jeana Stimati forumisti acum 3 ani am facut doua testamente reciproce pt toate bunurile comune facute in timpul casatoriei precum si pt bunurile obtinute din ... (vezi toată discuția)
Mostenire prin testament mfox mfox Va solicit ajutorul pentru a ma putea \\"lumina\\" intr-un aspect: Am intrat in posesia unui testament (fotocopie) in care tata este mentionat ca si ... (vezi toată discuția)