avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executor judecatoresc - drept vizita copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executor judecatoresc - drept vizita copil

Stie cineva cum ma poate ajuta un executor judecatoresc in situatia in care fosta sotie ignora total o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila care o obliga sa-mi dea copilul pe perioada vacantelor?
Pentru Andrei:

"Nu inseamna ca daca a "fugit" a facut-o tocamai pentru ca ii era rau ."

Nu fuge nimeni de prea mult bine.

"Poate si-a gasit un nou iubit, exista multe variante de abordare. "

Poate ca si-a gasit un iubit asta nu inseamna ca i-ar fi taiat orice legatura cu fiul sau. Chiar si din Anglia , putea sa-i stabileasca o comunicare pe net , cu webcam si yahoo, skype, msn . Nu asta e ideea.

"In fine, exista o hotarare, care ar trebui recunoscuta si in Anglia,"
Da, si dl. in cauza probabil ca stie asta , dar daca a apelat la un avocat acolo inseamna ca mai e ceva ce nu ne-a spus.

"si in cazul in care domnul i-ar fi facut rau, putea depune o plangere, nu sa plece in alta tzara, nu?"

Nu neaparat ,exista situatii cand nici Politia nici Justitia nu te pot ajuta. Cum spuneam , atunci cand fuga ti se pare singura solutie , inseamna ca e grav.

Pentru Andrei:

"Nu inseamna ca daca a "fugit" a facut-o tocamai pentru ca ii era rau ."

Nu fuge nimeni de prea mult bine.

"Poate si-a gasit un nou iubit, exista multe variante de abordare. "

Poate ca si-a gasit un iubit asta nu inseamna ca i-ar fi taiat orice legatura cu fiul sau. Chiar si din Anglia , putea sa-i stabileasca o comunicare pe net , cu webcam si yahoo, skype, msn . Nu asta e ideea.

"In fine, exista o hotarare, care ar trebui recunoscuta si in Anglia,"
Da, si dl. in cauza probabil ca stie asta , dar daca a apelat la un avocat acolo inseamna ca mai e ceva ce nu ne-a spus.

"si in cazul in care domnul i-ar fi facut rau, putea depune o plangere, nu sa plece in alta tzara, nu?"

Nu neaparat ,exista situatii cand nici Politia nici Justitia nu te pot ajuta. Cum spuneam , atunci cand fuga ti se pare singura solutie , inseamna ca e grav.

Poti sa intri pe site-ul taticisicopii.ro si sa citesti toata povestea. Eu m-am lamurit in proportie de 70%-80% despre ce este vorba, mai am nelamuriri, dar intotdeauna adevarul este la mijloc.
am intrat si eu pe site-ul taticisicopii.ro foarte frumos realizat dar in acelasi timp si foarte dureros,sunt unul dintre tati care sufera dupa copii si nu pot concepe ca noi tatii suntem niste marionete numai buni de platit pensie alimentara si in rest nu avem nici un drept ,avem o justitie de rahat.felicitari pentru site si sa speram ca vor veni vremuri cand vom avea si noi drepturi in legatura cu copii nostri,cum spunea cineva in alte tari exista custodie comuna a copilului.,doamne ajuta.
"Poti sa intri pe site-ul taticisicopii.ro si sa citesti toata povestea. Eu m-am lamurit in proportie de 70%-80% despre ce este vorba, mai am nelamuriri, dar intotdeauna adevarul este la mijloc."

Povestea Andrei , este unilaterala. Ai citit cumva si versiunea mamei? Atunci nu mai spune ca esti lamurit 70-80%. ok?
Mai trebuie sa ai si fler...

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara aleboghie aleboghie Buna ziua! Numele meu este Chelba Ioana Maria si doresc sa va prezint urmatoarea situatie : In urma cu aproximativ 7 ani am divortat de sotul meu, obtinand ... (vezi toată discuția)
Circulatia minorilor cu cetatenie straina cu domiciliul in strainatate iulianativadar iulianativadar mama cu cetatenie dubla (romana /engleza) tatal cetatean englez domiciliul stabil in Anglia copii nascuti in Anglia cu certificat englez, cetatenie engleza ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a alege unde sa traiesc ContSters121502 ContSters121502 Buna seara, Fostul meu sot a depus plangere penala impotriva mea, pe motiv ca am luat copilul ( care are si cetatenie britanica , eu rezidenta) si am plecat ... (vezi toată discuția)