Stie cineva cum ma poate ajuta un executor judecatoresc in situatia in care fosta sotie ignora total o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila care o obliga sa-mi dea copilul pe perioada vacantelor?
Pai ia sa vedem ce zice flerul...are tatal hotarare definitiva si irevocabila? DA. Ar face tatal , daca ar fi o persoana atat de rea, pe cat unii o presupun a fi, un site dedicat acestei teme?
Mai sunt de zis, dar pentru primul termen consider ca am demonstrat ceva.
Haideti... ce-a impiedicat-o pe femeie sa intre pe sait sa lase un mesaj?
Indiferent, hellen, aven o versiune si ne jucam cu ea. Eu am vazut insa si oameni care au fugit de prea mult bine. Pe bune. Si a fugit omul speriat rau de tot. Nu intelegea ce i se intampla si de ce nu i se mai sparge totul in cap odata, asa cum astepta el. Nasol.
Oricum, ideea aici e sa gasim solutii juridice nu sa ne dam cu parerea pe moralitati.
Sunt mai multe acte internationale, cred ca ar trebui apelat la Ministerul Justitiei din Rom... Sunt colaborari cu diverse autoritati, sunt proceduri pentru comisii rogatorii...
Pai , cred ca cel mai bine ar fi sa raspunda domnul in cauza. Pentru ca orice act sau fapta juridica se intemeiaza pe o fapta umana. Daca n-ai toate detaliile nu stii unde sa o incadrezi. Poate el a obtinut hotararea in lipsa ei . Poate ea nu stie de site ,si de aceea nu intra acolo sa lase un mesaj. Poate... sunt mult prea multe variante. As vrea sa intelegi ca exista si ipoteza ca ea , divortata fiind si plecata de atata timp, putea sa se recasatoreasca acolo si sa si schimbe cetatenia. Ceea ce inseamna ca s-ar supune legilor din Marea Britanie. Sunt prea multi de poate. Ca si dl. care spunea ca nu -l lasa sotia sa si vada copilul dar i a dat acceptul pentru a merge in Franta. De aceea eu nu pot oferi solutii clare cand intrebarea e incerta. Sigur , ca la ora asta , cea mai buna varianta este sa apeleze la Ministerul Justitiei , lucru pe care putea sa-l faca demult.De ce n-a facut-o si prefera un site ?
Apropo de omul care s-a saturat de prea mult bine...tot ce e prea dauneaza , fie ca e in minus , fie ca e in plus. Totusi , nu cred ca e cazul aici.
Nu stiu, hellen, pe bune, faci atatea afirmatii care nu vad sa aiba ceva solid la baza si pe care nu le argumentezi deloc incat...:((
Deci: aici vin oameni pentru ca nu stiu, juridic, ce solutie sa adopte intr-o situatie sau alta. Noi ii ajutam sau nu pe cai care apeleaza la sait. In nici un caz nu e scopul saitului sa-i ajutam, sa-i aparam pe cei care nu ne cer asta, pe "partile adverse" ale celor care ni se adreseaza aici. Asa le faci si clientilor?
Chestia cu faptele umane mi-a placut la nebunie... :)
Oricum, ipoteza cu schimbarea cetateniei e fara nici o relevanta, noi cerem in legatura cu minorul ceva, asupra lui avem drepturi, in fata de el avem obligatii... Iar hotararea judec se aplica si daca mama e de alta cetatenie, avand in vedere ca s-a pronuntat tot in UE si in contradictoriu cu respectiva mama.
Pensie alimentara
aleboghie
Buna ziua! Numele meu este Chelba Ioana Maria si doresc sa va prezint urmatoarea situatie :
In urma cu aproximativ 7 ani am divortat de sotul meu, obtinand ... (vezi toată discuția)