Cred ca ar trebui sa-l iei in seama... cred ca e rusinos sa spui ca-i prea mic/ si nu stie nimic si la peste 60 de ani sa ne plangem de generatia asta de nesimtiti... YTrebuie sa-i luam in seama cum ne iau si ei pe noi... Ca mi-a spus mie o judecatoare de la sector 3 : o singura amanare la penale? atunci ramaneti la ordine, d-ra, ca sunteti tanara si puteti astepta...
:O:O:OSi mai stiu eu pe unii... nu spui cine, sunt in toate tramvaiele... :P care gandesc la fel...
Daca esti mai tanar nu esti mai prost.
Da, Andrei, inteleg ca din experienta ta nu puteai vedea altceva, stiu si ca tie ti se parea o logica elementara de a citi acea exprimare... am fost si eu dezamagita, clienti carora le explici cu exemple, acelasi lucru, de 5-10 ori... tot nu retin. Lor nu li se pare ca e asa, nu fac nici un efort... #-o Am renuntat la dosare din cauza asta... Clienti care spun ca nu le-ai spus... :O
Probabil ai dreptate, insa ce as vrea sa clarific in acest subiect sunt urmatoarele :
Am o imaginatie destul de bogata, dar nu pot sa pun lucruri din imaginatie daca in text nu se precizeaza.
Imi asum responsabilitatea cand gresesc, chiar si azi am gresit intr-un topic, spre deosebire de altii care nu au aceasta responsabilitate.
Consider ca a fi student la Spiru, nu e rusinos, rusinos e sa termini o facultate si sa nu ai habar de ea.
Consider ca varsta nu e relevanta intr-un subiect unde pur si simplu iei niste articole clare si "demonstrezi" ceva.
Intr-un proces unde un judecator are 30 de ani si un avocat are 50 de ani, este relevant ceva?
Intradevar, am multe de invatat, nu am zis nu...dar pana la aceasta afirmatie, ca sunt prea mic si ca invat la Spiru, nu vad nicio relevanta, pentru ca am demonstrat intr-un subiect trecut , totusi eu fiind doar "student", am avut castig de cauza, spre deosebire de altii care sunt mai "mari" si sunt si ,probabil, licentiati.