Azi dimineata au fost din nou cei de la primarie si au spus ca daca nu ne intelegem intre noi pana luni, ne "inteleg" ei dar ne costa cate 10 milioane de fiecare - amenda (
Pai ati spus ca ati primit o deja.
asa ca o sa vad intai ce pretentii mai are vecinu' ca sa pot alege raul cel mai putin rau
Daca vecinul are vreo pretentie si cadeti la intelegere va sfatuiesc ca aceasta sa fie obligatoriu in scris , eventual prin notariat. La fel si problema de mai jos, cu gardul n are ce sa spuna , e obligat la cedarea suprafetei de teren pentru constructia gardului. Insa, daca inca nu aveti , faceti o hartie scrisa ca dvs. ati ridicat gardul pe cheltuiala proprie , intrucat daca vreodata va vine ideea sa dati gardul jos va poate reclama pentru tulburare de posesie, fapta penala, si pana va demonstrati nevinovatia....
(pot sa spun ca tot eu am facut si gardul dintre proprietati - zidit din BCA si facut numai pe terenul meu - la care el n-a contribuit cu nimic, dar a spus ca pe o distanta de 20 de cm s-a intrat la el in curte cu 3 cm. - asta ca sa va dati seama cu cine am de-a face)...