avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legea nr. 118/2010: diminuare 25%, emiterea deciziilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legea nr. 118/2010: diminuare 25%, emiterea deciziilor

Doresc sa aflu daca ati emis deja dispozitiile de reducere a salariului cu 25%, daca da, ati facut-o individual pt. fiecare angajat in parte sau ati emis-o o dispoz. pentru intreaga institutie. De asemenea ma intereseaza perioada de reducere, sau asta ramane in coada de peste?
Cel mai recent răspuns: ggvv , utilizator 08:32, 23 Martie 2011
M.Muncii a emis decizii pt. tot personalul propriu - executie, conducere inclusiv conducatori ai institutiilor subordonate.
Va spun in cunostinta de cauza. Am vazut aceste documente.
Si la alte institutii s-au emis decizii nominale pt fiecare salariat, functionar public sau contractual, decizii atacate in instanta de contencios administrativ.
Eu, sincer, nu prea am inteles.....
Ma interesa daca, fiind in CM boala din luna mai pina in iulie cu cod 01, apoi, din august, 126 de zile, tot CM dar cu cod 08 (sarcina), legal, trebuia sa mi se emita decizie cu diminuarea salariului.....?
Stiu ca, fiind in CM raportul de serviciu este suspendat.
Si a 2-a prb ce ma framinta... Daca s-ar reveni la salariul initial din 01.01.2011, voi intra in aceeasi categorie cu orice functionar p. salariat? Ptr ca eu, la acea data voi fi in concediu crestere copil. Sau voi ramine cu un sal de baza diminuat pina la reintoarcerea in cimpul muncii?
Multumesc!
Parerile sunt impartite in privinta emiterii deciziilor. Trebuie sa ne gandim si la un caz practic, cum ar fi contractarea unui credit de catre un angajat. In ce baza i-a fost diminuat venitul???Atata vreme cat "mintile luminate" nu au emis si niste norme....pareri pro si contra vor tot fi si statul va fi chemat in judecata de catre cine are curaj ..si timp..
In ceea ce priveste cazul semnalat de dvs., parerea mea este ca nu mai era necesara emiterea deciziei dar probabil nu au prevazut ca veti intra in concediul prenatal si atunci ca sa va poata diminua salariul au procedat la emiterea deciziei. Cazurile de suspendare a raporturilor de munca este amplu prezentat in actele normative in vigoare.
In ceea ce priveste temerile dvs. in privinta diminuarii salariului, acordarea indemnizatiei de crestere si ingrijire copil nu se raporteaza la salariul lunar ci la media veniturilor din ultimele 12 luni (85%) sau in varianta in care optati pentru indemnizatie fixa - va fi de 600 lei .
Si la institutia unde imi desfasor eu activitatea s-a primit se la ITM o adresa prin care ni se comunica faptul ca nu trebuie sa emitem decizii de diminuare a salariului intrucat aceasta diminuare nu se opereaza in cartea de munca.

Alte discuții în legătură

Intrarea in vigoarea a unei legi mihaelacojocaru mihaelacojocaru Daca o lege intra in vigoare intr-o zi nelucratoare, se aplica din aceasta zi sau din prima zi lucratoare? (vezi toată discuția)
Legea 118/2010- interpretare "cuantum brut salariu lunar de incadrare" ellena ellena Legile referitoare la salarizare, au devenit extrem de confuze. Avem sintagma de \"salariu de incadrare\" , \"salariu de baza\" , \"salariu brut lunar\", ... (vezi toată discuția)