Din toamna anului 2004 de cand am intrat la facultate, m-am mutat in apartamentul tatalui meu din Bucuresti (apartament cumparat dupa divortul parintilor, dar pe care mereu a sustinut ca mi-l va lasa mie), dansul fiind stabilit in strainatate. Atunci, mi-a facut buletin pe apartament, dar nu mi-a lasat nici o procura pt administrarea lui. De atunci nu a mai revenit in tara, iar la solicitarile mele a refuzat sa imi dea aceasta procura. Mentionez ca parintii mei sunt divortati, iar mama nu a solicitat niciodata pensie alimentara, lasand la latitudinea dansului cati bani trimite si cand.
Din toamna 2004, apartamentul a fost intretinut (intretinerea, impozitul, abonamente, reparatii & imbunatatiri atat in apartament, cat si in bloc, etc) mai mult cu banii mamei si foarte putin cu banii tatalui meu, anul acesta chiar nu a mai trimis deloc bani.
Tot anul acesta, intrucat trebuia montate repartitoare si refacute niste contracte (cablu TV), l-am rugat din nou pe tatal meu sa-mi trimita o procura, insa dupa ce m-a amanat, in final a refuzat.
Astfel, in prezent, apartamentul este ca si abandonat de catre proprietar: tatal meu nu da nici bani pentru intretinerea lui si nici procura; de asemenea, nu il intereseaza problemele care apar referitor la intretinerea apartamentului (instalare repartitoare, incheierea/modificarea contractelor pentru utilitati, etc).
Va rog, sa imi spuneti, ce solutii exista pentru aceasta situatie, cum pot administra apartamentul fara procura din partea lui? De asemenea, ce s-ar intampla daca mi-as pierde buletinul, cum mi-as face altul pe aceasta adresa? Va multumesc.