hellen, am spus ca daca tatal nu vrea acum sa-i dea o procura de administrare, nu vad cum i-ar dona apartamentul mai tarziu. Deci... stiam ca nu-i da.
Dar tu ai spus
Cel mai bine ar fi sa va faca un contract de comodat pe o perioada mai lunga nu o procura de administrare care nu v-ar ajuta prea mult.
, de aceea am aratat diferente intre procura si comodat.
Cu privire la stabilirea domiciliului, legea cere comsimtamantul proprietarului dat fie in fata notarului fie in fata lucratorului de la evidenta populatiei. Deci... merge cu un comodat numai in conditiile in care am enuntat mai sus.
Referitor la relatia cu tatal, nimeni nu crede ca trebuie sa fie altfel decat bune relatiile intr-o familie, cert e ca in practica se intampla si altfel. E drept ca, in relatiile dintre generatii, mi se pare indicat ca cei mai in varsta, asa-zisii maturi, sa lase de la ei mai mult decat cei mai tineri. Dar asta e o opinie strict personala, de aceea m-am abtinut sa-i spun sa faca aia sau ailalta, am spus doar ca eu as face asa, sau ca e posibil sa faca si invers. Atata tot. Alegerea ii apartine. Iar chestiunea cu sentimente sfaramate cred ca e mai importanta decat partea financiara, astfel ca eu nu vad relatia prea buna, deja e cam pe duca... Aici ea alege ce sa faca, nu consider insa (iar e o parere strict personala) ca e indicat sa incurajezi un om sa repare o relatie... pentru avantaje materiale astfel cum a facut abcd. Parerea mea. Poate pentru altii, merita.