avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna seara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna seara

am facut ieri o infractiune.am primit o amenda de la jandarm,dupa care la 12 noaptea,s-au intors si m-au dus la sectie unde mi-au facu dosar penal.se poate asa ceva?nu trebuia sa ma duca direct?e abuz in serviciu sau ce e asta?
nu am inteles.dati dmv copy/paste :))

tatal nu isi mai retrage plangerea.paaaa
care plangere ?
la act sexual cu un minor ?
si de ce in loc de nup nu s-ar ajunge la o condamnare ?
nici unul dintre noi nu stie daca sunt sau nu probe in dosar ci dam niste raspunsuri functie de cele scrise cu subiectivism de utilizator.
@trope_doi,puteti demonstra ca au fost prinsi intretinand un raport sexual oral?

poate cautau ciuperci intre boscheti.in plus,clientul meu a facut un gest de hun simt,fetei fiindu-i rau si vomitand,acesta o mangaia pe cap si o consola :))

pacat ca nu s-au lauta probe de la fata locului :))

doberv: da,tatal sau a depus plabgerea,fiind reprezentant legal al minorei.

la dosar sunt doar declaratiile lor,si expertiza ginecologica.si rapoartele politistiilor care nu se coroboreaza.

in plus,unul dintre agentii de politie,a recunoscut ca atipit,iar celalat ca nu a vzut nimic concret.

:)).
C.I. a scris:

o sa vedeti ca i se va NUP.si asta chiar luni.am luat legatura cu domnul in cauza si i-am garantat acest lucru.daca nu reusesc sa il ajut sa primeasca NUP,imi tai limba,

Numai astazi nu e maine ... ;))

C.I. a scris:

la dosar sunt doar declaratiile lor,si expertiza ginecologica.si rapoartele politistiilor care nu se coroboreaza.

C.I. a scris:

in plus,unul dintre agentii de politie,a recunoscut ca atipit,iar celalat ca nu a vzut nimic concret.

Dumneavoastra chiar aveti impresia ca s-a intamplat asa cum spuneti ? Chiar credeti ca cineva e tampit sa spuna ca a dormit in timpul serviciului , riscand o sanctiune disciplinara ? :)) Fabulati , evident .

De unde stiti dvs ce contine dosarul ? Inca e in faza secreta ( ziceati ca il ajutati sa obtina NUP )... sau ... ati visat continutul dosarului ? :D

C.I. a scris:

poate cautau ciuperci intre boscheti.in plus,clientul meu a facut un gest de hun simt,fetei fiindu-i rau si vomitand,acesta o mangaia pe cap si o consola

Clientul dvs ? Deja credeti ca puteti pleda ? :))
Sau l-ati inselat ca il aparati vehement ?
Sau va este client pe motive medicale ?

C.I. a scris:

pacat ca nu s-au lauta probe de la fata locului

Si vroiati sa se ia din boscheti sau sa ii dezbrace in parc sa ce ?
Ptr astfel de infractiuni , probele se iau la ... spital . :)
Habar nu aveti ce e aceea constatare si nici cercetare la fata locului . ;)

@ C.I.

Ca o parere personala , desi mi-a luat-o @trope_doi inainte , am observat caracterul dvs duplicitar de indata ce s-a postat acest topic ...
Adica sigur va confundati atat cu autorul acestui topic , cu dunca vasile , alexandrescu s.a.
Aceste persoane se numesc cu dubla personalitate ...
Psihiatrii ii numesc cumva pe acesti oameni ca dvs , cu personalitate si identitate multipla ...

Nu o sa raspund vis-a-vis rezolutia ce va fi data in acest dosar , sunt de aceeasi parere ca si @doberv , ca aici totul este subiectiv , ne bazam doar pe afirmatiile unui user .
Si pe viitor , incercati sa evitati sa sfidati lumea pe acest forum , intrucat nu acesta este scopul forumului .
In speranta ca aveti materia cenusie necesara incat sa intelegeti esenta acestui mesaj , consider in mare parte incheiata discutia in acest topic , desi imi rezerv dreptul de a interveni daca este cazul .
Ultima modificare: Duminică, 18 Iulie 2010
Diana Ramona, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii sexuale cu un minor Tonyde Tonyde Buna ziua! Am o amica care are o intrebare privind o situatie. Ea este intr-o lupta prin tribunale si prin declaratii la politie cu fostul sot. De curand a ... (vezi toată discuția)
Rog sa mi se dea mai multe detalii cu privire la.... Alexha Alexha Un amic de-al meu are o realatie ccu o fata care in prezent are varsta de 16 ani.Au fost impreuna cam un an,dupa care au avut o pauza si acum sunt din nou ... (vezi toată discuția)
Relatie sexuala marian-m1985 marian-m1985 Buna seara.Am si eu un gand care ma tot framanta de cateva saptamani.Intr-o seara cand ma intorceam de la serviciu am apelat la serviciile unei prostituate pe ... (vezi toată discuția)