C.I. a scris:
o sa vedeti ca i se va NUP.si asta chiar luni.am luat legatura cu domnul in cauza si i-am garantat acest lucru.daca nu reusesc sa il ajut sa primeasca NUP,imi tai limba,
Numai astazi nu e maine ... ;))
C.I. a scris:
la dosar sunt doar declaratiile lor,si expertiza ginecologica.si rapoartele politistiilor care nu se coroboreaza.
C.I. a scris:
in plus,unul dintre agentii de politie,a recunoscut ca atipit,iar celalat ca nu a vzut nimic concret.
Dumneavoastra chiar aveti impresia ca s-a intamplat asa cum spuneti ? Chiar credeti ca cineva e tampit sa spuna ca a dormit in timpul serviciului , riscand o sanctiune disciplinara ? :)) Fabulati , evident .
De unde stiti dvs ce contine dosarul ? Inca e in faza secreta ( ziceati ca il ajutati sa obtina NUP )... sau ... ati visat continutul dosarului ? :D
C.I. a scris:
poate cautau ciuperci intre boscheti.in plus,clientul meu a facut un gest de hun simt,fetei fiindu-i rau si vomitand,acesta o mangaia pe cap si o consola
Clientul dvs ? Deja credeti ca puteti pleda ? :))
Sau l-ati inselat ca il aparati vehement ?
Sau va este client pe motive medicale ?
C.I. a scris:
pacat ca nu s-au lauta probe de la fata locului
Si vroiati sa se ia din boscheti sau sa ii dezbrace in parc sa ce ?
Ptr astfel de infractiuni , probele se iau la ... spital . :)
Habar nu aveti ce e aceea constatare si nici cercetare la fata locului . ;)
@ C.I.
Ca o parere personala , desi mi-a luat-o @trope_doi inainte , am observat caracterul dvs duplicitar de indata ce s-a postat acest topic ...
Adica sigur va confundati atat cu autorul acestui topic , cu dunca vasile , alexandrescu s.a.
Aceste persoane se numesc cu dubla personalitate ...
Psihiatrii ii numesc cumva pe acesti oameni ca dvs , cu personalitate si identitate multipla ...
Nu o sa raspund vis-a-vis rezolutia ce va fi data in acest dosar , sunt de aceeasi parere ca si @doberv , ca aici totul este subiectiv , ne bazam doar pe afirmatiile unui user .
Si pe viitor , incercati sa evitati sa sfidati lumea pe acest forum , intrucat nu acesta este scopul forumului .
In speranta ca aveti materia cenusie necesara incat sa intelegeti esenta acestui mesaj , consider in mare parte incheiata discutia in acest topic , desi imi rezerv dreptul de a interveni daca este cazul .