avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Scandal între Barou ºi Judecãtoria ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Scandal între Barou ºi Judecãtoria Galaþi...preºedinta Judecãtoriei Galaþi a dispus ca pe citaþii sã se facã reclamã la mediatori

[editat de admin. va rog sa va lasati blogul departe. aici nu se face reclama, se discuta pe un subiect] am postat articolul de mai sus.
As vrea sa-l discutam putin si aici.
Motivul disputei: preşedinta Judecătoriei Galaţi a dispus ca pe citaţii să se facă reclamă la mediatorii juridici!Avocaţii ameninţă cu proteste şi cu sesizarea CSM, deoarece consideră că este vorba despre consurenţă neloială şi depspre încălcarea flagrantă a legii.
Totul a pornit de la o decizie controversată a conducerii Judecătoriei, care a stabilit ca, pe citaţiile trimise părţilor în diferite procese, să se facă promovarea mediatorilor juridici ca principal instrument de stingere a litigiilor.Practic, avem de-a face.............................

Acum am o mare intrebare:
De ce avocatii vor sa protesteze?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
Alin Popescu, administrator
Termen in iunie 2011?
Pana atunci uita clientul si ca a avut proces-verbal:))
Va dau in schimb un nou subiect gasit de mine ..... www.avocatnet.ro/content/for...
Nu este chiar asa cum anticipati. Clientul este dezavantajat intrucat i s-a retinut talonul impreuna cu placutele de inmatriculare..., sasa ca...mai circula daca mai ai cu ce....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia curtii constitutionale privind etapa informarii obligatorii despre avantajele medierii CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT Ce parere au distinsii colegi mediatori despre decizia Curtii Constitutionale de azi privind neconstitutionalitatea unor artic din legea 192/2006?:oops: (vezi toată discuția)
Medierea = justitia simplificata ? Mediator_Bucuresti Mediator_Bucuresti Cum e cu medierea ? Cand doua parti sunt in conflict, acestea au nevoie de o a treia parte care sa dezamorseze starea de conflict a celor doua parti. Pesoana ... (vezi toată discuția)
Avocat - procedura informare mediere adi_09 adi_09 Avocatul care realizeaza procedura informarii poate asista/reprezenta partea in proces ? (vezi toată discuția)