avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecat cu copilul din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecat cu copilul din tara

Buna ziua.
An urma hotararii judecatorest definitive si irevocabile am putut sa plec cu copilul an UK fara acordul tatalui. Nu am avem nici un program de vizita stabilit, l am pus an tema ca am decis sa ne stabilim aici ansa nu vrea sa accepte, i am ca vrea sa vina sa al viziteze cand doreste ansa el nu vrea decat sa ma antorc an tara cu copilul, eu nu pot sa ma antorc an Romania cu copilul de teama sa nu mil ea. Desi am niste acte cu care pot dovedi ca ,copilul ami este ancredintat mie nu ma pot risca sa vin an tara sa ai dau copilul sa al vada pentru ca anainte de plecarea mea am avut o altercatie cu fostul sot ca nu vroia sa ami dea baiatul anapoi si a trebuit sa implic politia, dar politia nu sa bagat... deaceea eu nu pot sa ma mai risc deaceea iam propus lui sa vina sa al vada.. A anceput cu amenintari ca se va omora ca el nu poate sa stea fara copil. ce ma sfatuiti sa fac? eu sant obligata prin lege sa ma duc cu , copilul an tara sa asi vada tatal daca nu avem un program de vizita stabilit?
Cel mai recent răspuns: malisa , utilizator 18:01, 27 Iulie 2010
=D> va multumesc din suflet
Insa tatalui i poate fi imputata fapta de nerespectare a masurilor privind incredintarea copilului minor daca incearca sa ia copilul unde se afla, fara acordul mamei.
;)
Ultima modificare: Duminică, 25 Iulie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Am anteles... si daca el reuseste sa ami ia copilul fara acordul meu eu unde ma pot adresa fiind an UK? sant nevoita sa merg an tara sa deschid un alt proces? Si ce o sa fac pana legea asi spune cuvantul? dupa cum stim dureaza destul de mult pana se clarifica situatia. Daca el o sa ami ia copilul eu nu pot sa al mai iau anapoi chiar si cu executor, sant convinsa ca o sa faca tot posibilul... MULTUMESC
=D>
Mai bine sa nu ajungeti in situatia aceea.
Sa il viziteze sub supravegherea dvs. ( sau deloc deocamdata).
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie definitiva si irevocabila malisa malisa Am depus o cerere ptr obtinerea deciziei de divort definitive si irevocabile. Am anteles ca dupa acest act pot pleca cu copilul an afara tarri fara acordul ... (vezi toată discuția)
Tatal cere custodia malisa malisa Buna ziua Va scriu pentru a vedea parerea celorlati.. Am ancheiat divortul cu o decizie definitiva si irevocabila, am obtinut custodia copilului, dupa 8 ... (vezi toată discuția)
Program de vizita malisa malisa buna ziua.. Legea mi a dat spre crestere si educare copilul. am o hotarare definitiva si irevocabila, nu am stabilit nici un program de ... (vezi toată discuția)