avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 175 privind penalitatile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 175 privind penalitatile

Buna ziua,
In decursul timpului am reusit sa adunam la intretinere o datorie de 2700 lei si penalitati de 2800. Acum 2 luni am facut un efort (imprumut) si am achitat restanta la intretinere, ramanand penalitatile de 2800 lei.
Ca si venit pe membru de familie avem sub 1000 de lei.
Conform noi legi , 175 / 2010, mi se pot sterge penalitatile?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ogra , utilizator 21:23, 18 Octombrie 2011
Conform legii 230 Asociatia poate sa impuna penalitati pentru neplata contributiei la cotele de intretinere de 0,2%/ zi incepand cu ziua 30,
Suma penalitatile poate fi mai mare decat suma restantei la intretinere ?
NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 175 este aplicabila? ionescu teodosie ionescu teodosie Legea 175/2010 este aplicabila si retroactiv mai precis persoanelor cu dotorii istorice anterioare datei intrarii in vigoare a legii? Daca nu exista norme ... (vezi toată discuția)
Penalitati conform 175/2010 PROPIETARap PROPIETARap 1) Proprietarii care isi achita integral cotele de contributie la cheltuielile asociatiilor de proprietari in termen de 12 luni de la data intrarii in vigoare ... (vezi toată discuția)
Penalizari anca fliurt anca fliurt la plata restantei ramase daca se achita integral se sterg penalitatile?' (vezi toată discuția)