avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarire de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarire de divort

in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de divort.

acum, ca fiica-mea isi face buletin si pasaport, am nevoie de originalul hotaririi. cum procedez??? care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez???
Cel mai recent răspuns: lilistiuca , utilizator 13:48, 25 Septembrie 2007
taxa de timbu se achita la primarie, iar timbru judiciar de la posta.
si la arhiva nu ma duc ca sa scot dosarul???? sau il scot ei??? ca divortul a avut loc in 2006....
Va duceti la arhiva si cereti dosarul pentru legalizarea hotararii.
il cer pur si simplu de la arhiva???

in cerere specific doar ca vreau o copie legalizata a hotaririi, atit???
am fost la arhiva judecatoriei sectorului 1 si am solicitat sa imi scoata dosarul. m-au programat abia pentru martea viitoare.

apoi ce fac??? completez cererea tipizata (am luat una azi), am platit o taxa de timbru de 2 lei la CEC, mi-am luat timbre juridice de 0,15 lei.

cu ce am scris mai sus si cu o copie dupa hotarirea de divort unde ma duc??? la registratura sau la judecatorul de serviciu????

Alte discuții în legătură

Buletin expirat - xerocopie dupa sentinta gabyelladar gabyelladar mi-a expirat buletinul de identitate nu am originalul hotararei de divort ci doar o copie ,ce trebuie sa fac ? unde pot merg sa mi se puna o stampila sa fie ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)
Copii legalizate acte dosar judecatorie luminutza luminutza Buna seara. Am nevoie de niste documente (care fac parte integranta din sentinta civila) depuse la dosar in original. Hotararea este definitiva si ... (vezi toată discuția)