avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarire de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarire de divort

in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de divort.

acum, ca fiica-mea isi face buletin si pasaport, am nevoie de originalul hotaririi. cum procedez??? care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez???
Cel mai recent răspuns: lilistiuca , utilizator 13:48, 25 Septembrie 2007
era obligatoriu sa imi opreasca copia legalizata pe care am avut-o la primarie, cind m-am recasatorit???

acesta copie legalizata pe care o scot acum mi-o mai poate opri pe undeva??? macar sa scot doua copii, nu una.....intreb si eu, mie imi este foarte greu sa ma invoiesc de la job, mai lucrez si in afara orasului....

multumesc anticipat!!!

innebunesc....tocmai am citit undeva ca trebuie sa bat din nou la masina sau computer vechea hotarire de divort....asa este??? nu merge o copie xerox dupa vechea copie legalizata???
V-am spus deja ca puteti sa cereti cate copii doriti. Aratati in cerere numarul de exemplare pe care il doriti si pentru fiecare exemplar trebuie sa achitati 2 lei taxa de timbru + 0,15 timbru judiciar. Cereti mai multe (cel putin 3-4) ca sa aveti de unde imparti pe unde vi se vor mai cere in acesta viata. Ce e atat de greu? Si, intradevar trebuie sa aveti dvs. numarul de exemplare gata scrise (ei nu fac decat sa va puna timbre si stampile).
ma scuzati ca pun atitea intrebari. nu pot sa ma invoiesc de la serviciu decit cu foarte mare greutate si fiecare minut este pretios.

mai doresc o lamurire, daca se poate.

pasii urmatori ar fi :
1. merg la judecatorul de serviciu cu toate cele si sa imi puna viza pe cerere.
2. merg la registratura pentru legalizarea propriuzisa.

este corect??

multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat - xerocopie dupa sentinta gabyelladar gabyelladar mi-a expirat buletinul de identitate nu am originalul hotararei de divort ci doar o copie ,ce trebuie sa fac ? unde pot merg sa mi se puna o stampila sa fie ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)
Copii legalizate acte dosar judecatorie luminutza luminutza Buna seara. Am nevoie de niste documente (care fac parte integranta din sentinta civila) depuse la dosar in original. Hotararea este definitiva si ... (vezi toată discuția)