avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... acuzat de virusi pe telefon
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

acuzat de virusi pe telefon

Buna seara am tot vorbit pe messenger cu cineva si acuma m-am certat cu acea persoana , mi-a trimis ceva mesaje de amnintare i-am trimis si eu ca o dau un judecata si dupaia ca sa vezi i s-a stricat telefonu . Ea de pe telefon intra pe net si ma acuza pe mine ca i l-am stricat eu printr-un virus dar nu ea devarat eu nici nu ma pricep la asa ceva. Ea vrea acuma sa se dupa la politie sa depuna plangere pt ca , crede ca eu i-am dat virusi . Daca voi primi amenda ce pot sa fac ? Se lauda ca ar avea si ceva pile , eu am inregistrari cu convorbiri . stima :sorry:
Cel mai recent răspuns: caiuscorneliu , utilizator 01:38, 2 Septembrie 2010
Daca depune plangere isi asuma un risc enorm: in cazul in care nu poate demonstra vinovatia Dvs puteti contra-ataca foarte dur (atunci o sa fie cazul sa va angajati un avocat) si va suporta consecintele.

O mare realizare a Revolutiei: nimeni nu este vinovat pana la proba contrarie!

Succes!
Mesajele de amenintare precum ca doriti sa o dati in judecata nu reprezinta infractiune de amenintare, art 193 cod penal roman. Perchezitie domiciliara vi se poate face doar dupa ce se declanseaza urmarirea penala impotriva dumneavoastra. Autorizatia de perchezitie domiciliara este emisa de un judecator la cererea procurorului, conform art. 100 cod procedura penala roman. Inceperea urmaririi penale are loc in conditiile mentionate de art 228 Cod de procedura penala roman. Daca nu ati comis si altceva, mai grav, puteti sa stati linistit.
Va multumesc pentru raspunsuri altceva nu am comis eu o cunosc demult da nu m-am mai intalnit cu ea de ceva saptamani , ea stie ca ma ocup de reparat calculatoare si programari dar de virusi nu ma ocup mi-am bulit pc-ul din cauza lor si nu fac asa ceva .Dar ea se lauda ca ar avea pile pe la sectia aia de politie de care apartine si asta mai mult ma ingrijoreaza . Eu voi fi anuntat daca se declanseaza urmarie penala sau ma trezesc direct cu perchiezitia acasa ?
Bună, văd că deja v-au răspuns la întrebări persoane mai abilitate decât mine, fapt ce nu poate decât să mă bucure. Succes în continuare ! ªi n-aveţi de ce să vă îngrijoraţi pentru că sunteţi în afara oricărui pericol. Ameninţările pe care le-aţi primit sunt probabil vorbe goale spuse la supărare. De la vorbă până la faptă e cale lungă !
Nu au motiv sa va faca perchezitie.
Nu au cum sa pseudo-demonstreze ca defectiunea a survenit in urma unui virus trimis de dvs.

Alte discuții în legătură

Ip-ul proba valida sau nu in instanta? romanas romanas fiecare pc care e utilizat pe net are un IP...router..proxy..Avand in vedere ca toate retelele de inet sunt supraterane (cabluri peste blocuri din scara in ... (vezi toată discuția)
Trimiterea unui virus se poate face si fara trimiterea acestuia prin e_mail? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Trimiterea unui virus se poate face si fara trimiterea acestuia prin e_mail? Aceasta este intrebarea. Cu alte cuvinte, printr-o expertiza informatica nu se ... (vezi toată discuția)
Atac virusi ContSters269461 ContSters269461 De mai mult timp PC-ul meu se viruseaza, ca si altele. In ultima vreme, este chiar suparator. Apelind la un specialist si verificind dupa IP-ul de unde au fost ... (vezi toată discuția)