avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces de divort-situatie copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces de divort-situatie copii

Buna seara, sunt in proces de divort cu sotul meu. El a parasit casa bun comun si locuieste la parintii lui. Avem doi copii minori (fetita de 4ani si baietelul de un an) care sunt la mine.Dupa aproximativ o saptamana a venit sa-i vada. Pe fata a luat-o cu el spunand ca o aduce a doua zi. A adus-o dupa doua zile iar pe baiat il vede doar 10 min. si pleaca. In aceasta seara iar a luat-o la el. Ce pot face in aceste situatii? Sa mai las copilul sa plece cu el? Am incercat sa-i vorbesc spunandu-i ca, casa copiilor este aici, si poate veni oricand. Copii nu sunt o minge de ping-pong sa-i jucam de colo- colo dar refuza sa vorbeasca cu mine.El nu mai contribuie cu nimic la ingrijirea lor. Este parinete doar de noapte si, de 10 minute.
Cel mai recent răspuns: tudosoiu , utilizator 16:08, 19 August 2010
da, in cererea de divort am cerut incredintarea minorilor (fata de 4 ani si baiatul de 1 an) si pensie alimentara.
faptul ca el s-a mutat la parintii lui este probabil un motiv sa scape de responsabilitati si de plata tuturor facturilor(care vin pe numele lui iar eu ramanand in casa, le plataesc) pe care, daca nu le platesc raman fara electricitate, apa...
Copiilor tot eu le cumpar in continuare mancare, pampers, lapte, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita zitus zitus as mai avea nevoie de putin ajutor:) :D am divortat, custodia copiilor am primit o, tatal copiilor nu se intereseaza de ei deloc, dar parintii lui, tot ... (vezi toată discuția)
O solutie paul_michis paul_michis am o fetita de 2 ani. mama ei a cerut incredintarea minorei ca sa ii faca pasaport si sa plece in strainatate. stiu sigur ca va chistiga, voi primi program ... (vezi toată discuția)
Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)