adelykitt a scris:
Buna tuturor! Si eu as vrea sa dau la anul la INM, propun sa discutam cum v-ati impartit materia, care e programul de invatat pe zi, daca v-ati apucat deja sa invatati...
eu una inca nu m-am apucat, intentionez s-o fac de la 1 septembirie, voi?
credeti ca vom da tot dupa codurile vechi? sau nu?
Buna,
Tot dupa codurile vechi se va sustine admiterea in 2011. Mai sus s-a postat un articol de pe hotnews in care se precizeaza ca noile coduri vor intra in vigoare la 1 octombrie 2011. In concluzie sa avem spor pe vechile coduri si sa intram la anul, altfel, va trebui sa ne reorientam catre noile tratate...mai pe scurt, alti bani, alta distractie.
Cat despre materie pot sa-ti spun ca am inceput cu Civilul de anul I, intotdeauna mi-a fost mai usor la Civil decat la Penal. Eu mai am un an de facultate si am si licenta, am inceput sa repet si sa mai invat unde nu invatasem:(( cam de o luna.
Bineinteles urmeaza Obligatiile, Drepturile Reale, Contractele si Mostenirea si Procesualul, apoi, Penalul#-o
Program de invatat, hmmm, depinde de zi, de cat de obosit sau odihnit esti...pana am impresia ca nu mai inteleg si atunci renunt la invatat (in nici un caz nu am reusit mai mult de 5 ore, desi ar trebui, poate, mai mult:sorry:)