avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
MayeMaye a scris:

Pentru anul asta, m-am apucat tarziu de invatat.Foarte tarziu. Si pt ca nu doream sa merg doar ca sa nu fie drumul fara oameni, m-am orientat - deocamdata - pt sng. Codurile incep sa se sedimenteze, mai am legile. In paralel, invat in continuare, repetand, ce am inceput- nu foarte devreme, spre rusinea mea, - pt inm.
Daca ma las iar pe tandala, o sa ies la pensie si tot o sa dau la inm#-o.
Multa bafta, asteptam grilele dezbatute.
Buna!
Ma inscriu si eu pe lista pentru Inm 2011.
Te-am citat pe tine pentru ca sunt in aceeasi postura. Anul acesta am renuntat din cauza ca am inceput foarte tarziu sa invat si am considerat ca e inutil sa mai fac drumul pana la Bucuresti.
Multa bafta tuturor celor ce sustin examneul maine!
Buna tuturor! Si eu as vrea sa dau la anul la INM, propun sa discutam cum v-ati impartit materia, care e programul de invatat pe zi, daca v-ati apucat deja sa invatati...
eu una inca nu m-am apucat, intentionez s-o fac de la 1 septembirie, voi?
credeti ca vom da tot dupa codurile vechi? sau nu?
adelykitt a scris:

Buna tuturor! Si eu as vrea sa dau la anul la INM, propun sa discutam cum v-ati impartit materia, care e programul de invatat pe zi, daca v-ati apucat deja sa invatati...
eu una inca nu m-am apucat, intentionez s-o fac de la 1 septembirie, voi?
credeti ca vom da tot dupa codurile vechi? sau nu?

Buna,
Tot dupa codurile vechi se va sustine admiterea in 2011. Mai sus s-a postat un articol de pe hotnews in care se precizeaza ca noile coduri vor intra in vigoare la 1 octombrie 2011. In concluzie sa avem spor pe vechile coduri si sa intram la anul, altfel, va trebui sa ne reorientam catre noile tratate...mai pe scurt, alti bani, alta distractie.
Cat despre materie pot sa-ti spun ca am inceput cu Civilul de anul I, intotdeauna mi-a fost mai usor la Civil decat la Penal. Eu mai am un an de facultate si am si licenta, am inceput sa repet si sa mai invat unde nu invatasem:(( cam de o luna.
Bineinteles urmeaza Obligatiile, Drepturile Reale, Contractele si Mostenirea si Procesualul, apoi, Penalul#-o
Program de invatat, hmmm, depinde de zi, de cat de obosit sau odihnit esti...pana am impresia ca nu mai inteleg si atunci renunt la invatat (in nici un caz nu am reusit mai mult de 5 ore, desi ar trebui, poate, mai mult:sorry:)
Laura, eu am luat de pe net tot felul de grile de drept , cartea lui Voineag, a Mihaelei Ciobanu:stunned:, si de pe la sfarsitul tratatelor, unde mai gaseam.
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
ContSters89182, utilizator
In alta ordine de idei, Laura, Iulia , Adelykitt, bine ati venit in randul viitorilor candidati pt inm 2011.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)