avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Incep prin a va ura MULTA BAFTA
Am incercat si eu anul acesta la INM dar nu am avut inca curajul sa ma uit pe barem sa vad cate puncte am facut.:((
Am vrut sa vad mai mult cum e cand stai acolo cu 100 de grile in fata 4 ore.
Am terminat facultatea in 2005, nu fac nimic legat de drept, naveta zilnica de 180 de km si un copil de 3 ani si 6 luni, dar nu cred ca este imposibil. Am invatat aproximativ 2 luni dar nu cred ca este suficient. X-(
Imi fac curaj sa vad cate puncte am si daca nu am trecut #-o ne vedem pe forum sa invatam inpreuna.;)
Incearca sa cauti contracte speciale de Camelia Toader, sigur sunt acolo.Poate o imprumuti de undeva, nu are rost sa dai banii pe ea pt 2 contracte.
MadaM, Te asteptam sa dezbatem grile.
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2010
ContSters89182, utilizator
Sall, dragi (viitori) colegi! :D M`am bucurat sa vad ca ati deschis topicu` asta; eu trec acum anu` 4 si de putin timp m`am apucat serios de treaba pt examenul de la anu`, plina de motivatie si incredere! Am inceput cu penalul, pt ca imi place cel mai mult...Sper sa colaboram frumos aici pe forum! :magic:

O zi faina!
Eu sunt intre cei ce au picat examenul anul acesta si dintre cei care vor incerca si la anul, multi dintre voi ma cunosc de pe site-ul 2010. Insa deocamdata iau o pauza mica pana prin octombrie. Sfatul meu este sa disfrutati de putinul soare ce a mai ramas din vara asta, caci vara viitoare nu mai vedeti soarele decat ca circumstanta atenuanta in accidentele de trafic.... asa ca ... va pupic si ne vedem din octombrie

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)