avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Multumim pentru urare, MayeMaye:)!
Da grilele de Voineag le am si eu. Am incercat sa gasesc Culegerea de teste grila a domnului Florin Streteanu, care este doar pe penal, dar nu am avut noroc nici la Universul Juridic, nici la Libraria Eminescu, sa vedem la Depozitul de carte:sorry:. Titlul complet este Florin Streteanu, Drept Penal. Culegere de teste grila.
Alte carti de grile si bineinteles ale autorilor de la INM nu mai stiu. Sper sa-mi fie de folos si cate am, pana la urma si exercitiul conteaza:)
Cum ti se par grilele din Mihaela Ciobanu?
Ciudate...dificile.... Nu stiu cum se face , dar la institut gasesc ei o modalitate sa imbirlige grilele (scuzati termenul)...de nu le mai dai de cap. Ca dintr-o grila te poarta prin 5 capitole:O.Te uti nauc la grila si te gandest ca din sutele si miile parcurse de tine, asa ceva nu ai vazut!:stunned:
MayeMaye a scris:

In alta ordine de idei, Laura, Iulia , Adelykitt, bine ati venit in randul viitorilor candidati pt inm 2011.

Puteti sa ma treceti si pe mine pe lista! Am avut o tentativa de a da si anul acesta, dar am renuntat cand am realizat ca nu am sanse reale!
MayeMaye a scris:

In alta ordine de idei, Laura, Iulia , Adelykitt, bine ati venit in randul viitorilor candidati pt inm 2011.

Multumesc! Sper sa colaboram si sa avem si noi dezbateri ca si cei de pe forumul admitere 2010... va imaginati, la ora asta au inceput de jumatate de ora examenul.... am si eu emotii pentru ei.... va dati seama, peste un an... o sa fim noi in sandalele/pantofii lor ....sa speram ca ale invingatorilor!!!:worthy:

Eu vreau sa incep prin a invata la cate 2 materii pe zi, civil/penal, acum sa vedem cum voi reusi, eu am si serviciu care nu are nici o legatura cu dreptul si au trecut cativa ani de la terminarea facultatii dar, zic ca "m-am copt' si acum sunt numai buna pentru admiterea INM:)
felicitari celor care deja au inceput sa invete si s-o tina tot asa!=D>
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
ContSters19541, utilizator
Laura2626 a scris:

Multumim pentru urare, MayeMaye:)!
Da grilele de Voineag le am si eu. Am incercat sa gasesc Culegerea de teste grila a domnului Florin Streteanu, care este doar pe penal, dar nu am avut noroc nici la Universul Juridic, nici la Libraria Eminescu, sa vedem la Depozitul de carte:sorry:. Titlul complet este Florin Streteanu, Drept Penal. Culegere de teste grila.
Alte carti de grile si bineinteles ale autorilor de la INM nu mai stiu. Sper sa-mi fie de folos si cate am, pana la urma si exercitiul conteaza:)
Cum ti se par grilele din Mihaela Ciobanu?

eu am gasit 3 site-uri care au cartea:

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

dar este din 2005, e buna asa? nu trebuie mai actuala?

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)