avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... conditii pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

conditii pensie de intretinere

Platesc pensie de intretinere copilului meu, student in anul 4. Copilul are 22 de ani . Pina la ce virsta a copilului voi face acest lucru sau cit timp ?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: alenicol , utilizator 16:04, 24 Noiembrie 2007

Se spune ca bibliografia e un mod de a te dezvinovati...
Prof. Ion p. Filipescu: " se afla in nevoie persoana care nu are venituri - fie dobandite prin munca, fie produse de bunurile sale - ori alte bunuri de valoare sau ce depasesc ceea ce ii este necesar existentei..."
Domnule, cum sa va mai spunem? ce nu e clar? Intrebati daca se iau in considerare veniturile, dar dati exemple de cheltuieli...
#-o
Ca sa faci asemenea cheltuieli trebuie sa presupui ca se fac cu anumite VENITURI . Ar trebui sa angajez un tert ca sa afle de unde se fac aceste CHELTUIELI pentru ca instanta sa aprecieze daca MAJORUL este in nevoie si nu se poate intretine ? Pentru mine de exemplu este clar ca majorul nu se afla in nevoie si se poate intretine singur .
Multumesc pentru intelegere si pentru rabdare.
Pentru problema dumneavoastra aveti nevoie de un avocat in carne si oase :).
Se va ocupa el de cele necesare. E inutil pentru dumneavoastra sa primiti sfaturi pe forum. Fara avocat nu va veti rezolva problema.
Multumesc ! Mi-am dat seama :)

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere corneliaconstanda corneliaconstanda Buna ziua.Va rog sa imi spuneti in ce lege scrie ca un copil poate primi (pensie alimentara) pensie de intretinere,pana la varsta de 26 ani ,chiar daca urmeaza ... (vezi toată discuția)
Parintii sunt obligati sa isi intretina copii si pe perioada ... andreeabrd28 andreeabrd28 Parintii sunt obligati sa isi intretina copii si pe perioada studiilor de faculate in conditiile in care studiaza la frecventa redusa? Nu ma raportez doar la ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil major  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Fiul meu are 19 ani si anul acesta da bacalaureatul.Daca ia bac-ul si merge mai departe la o facultate voi continua sa-i platesc pensie de intretinere pana la ... (vezi toată discuția)