Daca am luat pe cineva in spatiu in ap. pe care sunt proprietar si acum are carte de identitate pe 10 ani, pot sa imi retrag acordul de a locui in spatiul meu inainte de cei 10 ani? Cum trebuie sa procedez? Multumesc.
Stiti dvs cum se poate retrage acordul proprietarului( de primire in spatiu)? La Evidenta Populatiei in nici un caz... Cum se numeste ceea ce a facut proprietarul prin faptul ca s-a prezentat cu actele de casa si a semnat declaratia de primire in spatiu, fara ca persoana sa locuiasca efectiv acolo? Acest consimtamant al gazduitorului se da in cazul in care o persoana isi schimba domiciliul la o alta persoana fizica... Deci se presupune ca cel care este primit in spatiu chiar locuieste acolo... Se intampla de multe ori sa vrei sa faci un bine si la urma sa iesi tot tu cel pagubit... Multa bafta!
URGENT!!!
Buna ziua. Sunt cetatean roman, casatorit recent cu o cetateanca din Rep. Moldova. Suntem in faza de depunere a dosarului pentru obtinerea Cartii de Rezident. Intrebare: in acest caz, la "dovada spatiului de locuit" proprietarul o ia in spatiu ca si pe un cetatean roman (unde apar iarasi problemele atit de discutate de incredere sau neincredere), sau acesta nu are de ce sa se teama? Eu am viza de flotant la apartamentul respectiv. Am nevoie ca sotia mea sa fie si ea acceptata aici, sau de fapt sa figureze aceasta adresa in cartea sa de rezident (cetatean strain casatorit cu cetatean roman)
Buna seara. Eu am o situatie diferita de cele discutate pana acum, mai exact, sunt in postura celui primit in spatiu. Am fost primiti in spatiu (eu impreuna cu sotul si copiii) de catre parintii mei.:"> Din pacate relatia cu parintii (socrii) nu decurge OK. Se folosesc de faptul ca ne ajuta pentru a interveni mereu in viata noastra si ne santajeaza cu locuinta, spunand mereu ca putem pleca daca ne deranjeaza situatia. Ce pot face ? Au dreptul sa ne arunce in strada cu 2 copii daca li se pare lor ca nu ma mai supun lor (la 30 ani) ? Traim intr-un stress continuuX-(:((#-o.
Va rog mult sa ma consiliati ! Va multumesc.
Pentru notebook: da, e acelasi lucru ca pentru un cetatean roman.
Doamna Paul_M, daca folosinta casei apartine parintilor, acestia pot introduce o cerere de evacuare si sunt sanse foarte mari sa o castige.
Nu stiu care e situatia dv. baneasca, insa eu nu as rezista in aceste conditii: copiii cresc intr-un mediu de stres, unele lucruri pe care le vad si le vor invata nu sunt chiar valori de promovat copiilor, casatorii s-au destramat din cauza locuirii cu parintii...POate va permiteti totusi sa va cumparati linistea cu o chirie.
Asa incat, parintii nu va pot scoate de mana in strada nici chiar cu politia, dar daca introduc o actiune de evacuare o vor castiga.
Domiciliu
dulman_elena
Buna. Sunt casatorita iar sotul si soacra nu vor sa ma primeasca sa locuiesc in casa respectiva, deoarece are de gand sa divorteze sotul de mine. Am adresa din ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu
luca ionel
Vreau sa iau in spatiu o ruda pentru ai face carte de indentitate pe adresa mea,as dori sa stiu ce obligatii am eu din momentul luarii in spatiu fata de ruda ... (vezi toată discuția)