avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... luare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

luare in spatiu

Daca am luat pe cineva in spatiu in ap. pe care sunt proprietar si acum are carte de identitate pe 10 ani, pot sa imi retrag acordul de a locui in spatiul meu inainte de cei 10 ani? Cum trebuie sa procedez? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nonno , utilizator 17:53, 23 Ianuarie 2012
AVLIL de ce nu citesti.... Ca sa te relaxezi joaca solitare E super tare jocul.
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2007
cattta, utilizator
AVLIL a scris:

Adica omul asta vrea sa intre acolo nu ca sa locuiasca, ci ca sa... arate ca se poate?B-) Ei bine, se poate, odata ce are dreptul sa locuiasca, are dreptul si doar sa intre. :P

Nu cred ca esti in toate doagele :)) ... pai daca vrea sa intre cine-l opreste? Usa, pe care o admira frumos pe partea exterioara cum bine spunea cineva pe forum ... Ca doar nu este in mintea ta sa o sparga ...
Actul unilateral creaza obligatii si tocmai de asta l-am incurajat sa-ti urmeze sfatul meargand sa-si retraga aceasta declaratie de luare in spatiu si apoi sa nu-i permita accesul in locuinta.
Na ca ajungem de unde am plecat. Asta am afirmat initial si m-ai contrazis de dragul de a contrazice ...
Sper ca acum iti este clar si tie. Sau poate mai ai inca de batut campii. Vezi ca-ti zice lumea ca aberezi si tu continui ... :))
Adrian Copil, Consilier juridic
AVLIL a scris:

Si da, sunt foooooooarte repezita pe sait, imi place ca ma relaxeaza, dar nu stau 3 ore sa fac o opinie juridica pentru sait, asa cum stau pentru un client. Scuze... :"> gresesc asa de tare ca nu stau cu orele?

Nu ma deranjeaza ca nu stai 3 ore sa-ti faci opinia. Dar e lipsa de respect sa nu acorzi 10 secunde sa citesti posturile in asa fel incat sa intelegi si tu ceva.
Si tipa care te acuza ca esti repezita tot la faptul ca nu ai inteles ce a scris se referea, nu cred ca intereseaza pe nimeni in cat timp iti faci tu o opinie ...
Si vorba aia, mai bine joaca un solitare atunci cand crezi ca mai mult incurci lumea.
Pacat ca esti pregatita si destul de isteata, daca ar avea cine-ti traduce posturile crerd ca ai avea numai opinii interesante.
Adrian Copil, Consilier juridic
:))#-o:))
Nu sa-mi fac o opinie, a mea, proprie si personala... :)) Ci sa fac o opinie legala, una bucata opinie juridica, adica... lasa, nu are rost...
Si chiar am ajuns la inceput, asa ca nu reieu ceea ce deja am scris...
Va doresc analiza juridica placuta. Asta a fost parerea mea cu privire la chestiune si daca va e greu sa acceptati faptul ca un act se interpreteaza, juridic, altfel decat il intelege majoritatea celor fara studii juridice, asta e! Nu sunt nici profesor nici nu mi-am propus ca tel in viata sa-i destept pe cei care nu vor sa vada.

P.S. Avand in vedere ca legea e neclara, eu as ataca actul de retragere a acceptului de luare in spatiu pe considerentul ca... declaratia de luare este un act unilateral!!! :P
Buna ziua, am si eu nevoie de un ajutor, legat de luarea in spatiu. Ce acte imi trebuie ca sa ma ia cineva in spatiu? E cumva nevoie si de certificatul de nastere? Eu am domiciliul in Craiova, la parintii mei ( cu care inre timp m-am certat) si as vrea ca prietenul meu ( proprietar de spatiu ) sa ma ia in psatiu. CI-ul meu nu e expirat, expira in 2010 , dar in cazul in care nu e de ajuns doar acest act, si e nevoie de certificat de nastere, cum il obtin? Adica parintii nu cred ca mi l-ar da , voiam sa intreb daca au dreptul legal sa mi-l retina si sa nu mi-l dea si daca as putea face ceva in acest sens . Mentionez ca am 23 de ani si ca as vrea sa imi fac CI de Bucuresti.

Astept un raspuns .
Va multumesc sincer,
Irina

Alte discuții în legătură

Domiciliu dulman_elena dulman_elena Buna. Sunt casatorita iar sotul si soacra nu vor sa ma primeasca sa locuiesc in casa respectiva, deoarece are de gand sa divorteze sotul de mine. Am adresa din ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu luca ionel luca ionel Vreau sa iau in spatiu o ruda pentru ai face carte de indentitate pe adresa mea,as dori sa stiu ce obligatii am eu din momentul luarii in spatiu fata de ruda ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea primirii in locuinta a unui tolerat evacuat prin ordin de protectie MarleneC MarleneC Va rog sa ma indrumati ce pasi legali exista - pana in clipa de fata am primit raspunsuri ABSOLUT CONTRADICTORII atat de la avocati cat si de la lucratori ai ... (vezi toată discuția)