avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA

Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:46, 25 Ianuarie 2008
cry18 verifica te rog mesajele private! spor maine!#-o
Subiecte Bacau

Drept Civil

1. Raportul donaţiilor.( notiune, domniu de aplicare, corelatia cu alte institutii, conditiile obligatiei de raport, persoanele care pot cere raportul; donatiile supuse raportului, granituiri nesupuse raportului, modurile de efectuare)
2. Capacitatea de folosinţă şi capacitatea de exerciţiu a persoanei juridice
3. Contractul de societate civilă. (notiune, elemente de valabilitate, caractere juridice si domeniul de aplicare

Drept Penal

Circumstantele atenuante
Reabilitarea de drept
Omorul simplu si omorul calificat
Subiecte penal Sibiu
1. Prescriptia executarii pedepsei
2. Favorizarea infractorului
3. Actele preparatorii. importanta si continut

Procedura penala:
1. cazurile de contestatie in anulare
2. masurile asiguratorii. notiune. importanta. feluri
3. declinarea de competenta

Procedura civila:
1. contestatia in anulare
2. stramutarea cauzelor
3. hatararea judecatoreasca. clasificare. continut. efecte.

Drept civil:
1. capacitatea de exercitiu a persoanei fizice
2. incetarea contractului de mandat
3. regimul juridic al nulitatii absolute

Eu am scapat, a fost ok acuma ramane de vazut...bafta celor care mai aveti!!!:)
acum ca tocmai am scapat si urmeza o betie crunta, desi inca mai sunt emotii in ceea ce priveste rezultatul, multumesc tuturor colegilor de suferinta cu care am colaborat pe parcurs si in special voua celor de pe forum si celor de la Amfiteatrul 6.:D Sper sa finm cu totii admisi=D>
Subiecte Bucuresti Penal: 1) Tentativa (notiune, conditiile tentativei, infractiuni la care tentativa nu este posibila; modalitatile tentativei si continutul acesteia; sanctiunea tentativei)
2) Inselaciunea (notiune; latura obiectiva, latura subiectiva, variante agravate)

Bucuresti Procedura Penala: 1) Pertinenta, concludenta si utilitatea probelor
2) Termenul de apel: concept (notiune, natura si durata), momentul de la care curge termenul; repunerea in termen

Gata ... s-a terminat ... asteptam rezultatul acuma

V-am pupat pe toti si muuuult succes in continuare ...

Alte discuții în legătură

"picat" la examen barou Pilu Pilu Buna seara, Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua astăzi am avut un termen litigii de munca contestație ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Astăzi am avut un termen litigii de munca contestație decizie încetare CM Pârâta (firma) nu a depus întâmpinare in in cele 25 de zile,a ... (vezi toată discuția)
Noutati...despre examen??? KARINAPET KARINAPET NIMENI NU MAI ''SPUNE'' NIMIC DESPRE EXAMENUL IN BAROUL DE LA BUCURESTI??? CE INSEAMNA TOATA TACEREA ASTA??? PANA LA URMA... DACA PROIECTUL DE LEGE TRECE... ... (vezi toată discuția)