Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
1. Raportul donaţiilor.( notiune, domniu de aplicare, corelatia cu alte institutii, conditiile obligatiei de raport, persoanele care pot cere raportul; donatiile supuse raportului, granituiri nesupuse raportului, modurile de efectuare)
2. Capacitatea de folosinţă şi capacitatea de exerciţiu a persoanei juridice
3. Contractul de societate civilă. (notiune, elemente de valabilitate, caractere juridice si domeniul de aplicare
Drept Penal
Circumstantele atenuante
Reabilitarea de drept
Omorul simplu si omorul calificat
acum ca tocmai am scapat si urmeza o betie crunta, desi inca mai sunt emotii in ceea ce priveste rezultatul, multumesc tuturor colegilor de suferinta cu care am colaborat pe parcurs si in special voua celor de pe forum si celor de la Amfiteatrul 6.:D Sper sa finm cu totii admisi=D>
Subiecte Bucuresti Penal: 1) Tentativa (notiune, conditiile tentativei, infractiuni la care tentativa nu este posibila; modalitatile tentativei si continutul acesteia; sanctiunea tentativei)
2) Inselaciunea (notiune; latura obiectiva, latura subiectiva, variante agravate)
Bucuresti Procedura Penala: 1) Pertinenta, concludenta si utilitatea probelor
2) Termenul de apel: concept (notiune, natura si durata), momentul de la care curge termenul; repunerea in termen
Gata ... s-a terminat ... asteptam rezultatul acuma
V-am pupat pe toti si muuuult succes in continuare ...
"picat" la examen barou
Pilu
Buna seara,
Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)