Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
baremul a ramas afisat pe usa amfiteatrului 4 mai tin minte doar la procesual penal.utilitatea probelor era 4 puncte,un punct din oficiu,iar apelul restul de 5 puncte
Valica, recomandarea mea este sa faci contestatie, pentru ca de multe ori contestatiile sunt admise. Ai putea sa ne spui daca notele tale au fost cu mult mai mici decat te asteptai? Tu parca spuneai ca ai facut cam de 8, dupa aprecierea ta.
Si eu va rog, poate este totusi unul dintre voi care a notat baremul, desi tot cel care corecteaza va decide daca si cat din punctajul aferent iti va acorda pentru ce ai scris. Multumesc anticipat.
Civil: fiecare subiect 3 puncte.
Procedura civila: executia vremelnica jud 2,5
apelul 3,5
nulitatea actelor proc. 3
Procedura penala: utilitatea probelor 4
apelul 5
La penal nu stiu.
Mutumesc pentru raspuns. Oricum numai cel care corecteaza apreciaza. Presupun ca nu era suficient numai enuntarea unei situatii ci si justificarea ei, formularea, scrisul, tot, impresia per ansamblu.
"picat" la examen barou
Pilu
Buna seara,
Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)