Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
Imi pare rau daca am lasat sa se inteleaga gresit mesajul meu. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni.
Chiar imi plac acesti oameni, chiar mult... imi amintesc de mine. Eu inca mai sper ca vom primi, odata, candva, raspunsuri decente din partea baroului... :(
Imi place aceasta atitudine pentru ca arata speranta, tinerete, naivitate in sensul cel mai bun si dorinta de a face multe...
Sarcasm era, sarcasmul fiecarei zile in care ma adresez baroului... si nu va era destinat.
La Brasov s-au dat rezultatele ieri si din 80 de candidati au luat 21. Note fff mici :((
Eu am dat la Bucuresti si astept cu nerabdare rezultatele. Stie cineva cand se vor da? Am auzit tot felul de zvonuri: ori in cateva zile, ori inainte de Craciun. Oricum multa bafta tuturor!
Am sunat acum la Barou si mi s-a spus ca abia saptamana viitoare spre sfarsit sa ne uitam pe site deoarece e posibil atunci sa se afiseze rezultatele,saptamana aceasta in nici un caz.
Asa ca nervii nostri trebuie sa fie fffff tari.
ceea ce se intampla in tara este iesit din comun! notele sunt foarte mici,multi candidati dar putini admisi! poate ca asta se datoreaza proastei organizari a examenului pentru oficiile din tara,sau proastei pregatiri a candidatilor sau poate amandoua cauzele sunt de vina pentru dezastrul de anui asta de la admitere .oricum....tin pumnii tuturor celor care asteapta rezultatelesi le urez multa bafta in continuare si felicitari celor care au reusit!
Hello! Pot spune ca de azi sunt si eu fericitul posesor al unui bilet de intrare la Barou :).. am urmarit f constiincios ce s-a scris pe forum si cred ca examenul de intrare a fost un filtru mult prea exigent, avand in vedere ca se pune f mare accent pe miile de pagini memorate, iar experienta unor absolventi, abia iesiti de pe bancile facultatii, e nula (ca pana la urma practica va fi baza meseriei noastre). Nu neglijez nici pe cei care au mai dat examenul si cred ca trebuie sa li se acorde o sansa tuturor celor care arata ca au o baza in materie de drept si care vor sa urmeze o astfel de cariera..mai ales ca rasplata nu e una pe masura in primii ani de profesie. Felicitari =D> celor care au reusit si mult succes celoralti care mai asteapta rezultatul examenului sau al contestatiilor !
"picat" la examen barou
Pilu
Buna seara,
Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)