avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA

Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:46, 25 Ianuarie 2008
multi candidati putini admisi....mey toti sau bazat ca vor intra fara un pic de efort...acum trebuie sa fim si obiectivi...cei care au scris dupa barem au luat...dar multi aberau...acum nu stiu ce a scris fiecare in lucrare...dar yo nu sunt de acord cu examen asta de admitere...definitivatul ajunge............oricum e vorba si de taxe...pentru un examen in plus o taxa in plus...in rest nu ii vad eficacitatea...un examen de primire in profesie fara sens.........cand exista un examen de definitivat...:-/
Buna dragilor, daca este adevarat ce am auzit, se pare ca am vesti ff proste. Un avocat a "interceptat" din grseala o discutie intre 2 angajati ai Baroului Bucuresti, discutie referitoare la stadiul corecturii lucrarilor. Separe ca de fapt corectura..................nici nu a inceput!:(( pt ca dl Decan al BB este bolnav si nu a avut cine sa negocieze tarifele pt corectura.:O:( Mai oameni buni, pai daca e adevarat, ne apuca Pastele asteptand rezultatele! Daca mai stie cineva ceva pe aceasta tema, sa ne spuna si noua! Eu personal sper din tot sufletul ca ceea ce v-am scris mai sus sa fie doar un simplu zon sadic. Sa avem deci nervi de otel si rabdare cu carul!
din cate stiu eu, pe 20 se intra in vacanta, asa ca vom avea un raspuns pana atunci...sper :)
daca nu se corecteaza in timp aceste lucrari este o lipsa de respect fata de oameni in general, toti fiind un fel de mase ce aduc un venit baroului, barou ce nu s-a sinchisit sa ne spuna pe celebrul sait "mai prostilor sunt probleme cu decanul, suntem in lipsa de inspiratie sau nu avem chef sa corectam ce-ti aberat voi acolo, nu avem timp sa va punem amaratul ala de barem la vedere si nici nu stim cati ani o sa dureze pana cand ve-ti afla ce vreti a afla".
E stupid........
Parca sunt 2 insi ce corecteaza..........
Asta se intampla cand cineva are puterea de a decide asupra altcuiva si acest asuprit nu vrea sa riposteze in niciun fel cand el poate si are si cum sa invinga. multa bafta
Hai, mai fratilor! Chiar nu mai stie nimeni sa scrie romaneste?
Pedagogie, tata, "nas" in loc de nu as, "ganditiva" si tot asa...
Si in topicul asta de mai sus apare "ve-ti afla"...
#-o:((:(:O
Pana la indeplinire de vise si corectitudine profesionala, se pare ca viitorii avocati nici nu stiu sa scrie romaneste. Sper ca pedagogie sa nu fie roman, altfel n-are scuze...

Alte discuții în legătură

"picat" la examen barou Pilu Pilu Buna seara, Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua astăzi am avut un termen litigii de munca contestație ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Astăzi am avut un termen litigii de munca contestație decizie încetare CM Pârâta (firma) nu a depus întâmpinare in in cele 25 de zile,a ... (vezi toată discuția)
Noutati...despre examen??? KARINAPET KARINAPET NIMENI NU MAI ''SPUNE'' NIMIC DESPRE EXAMENUL IN BAROUL DE LA BUCURESTI??? CE INSEAMNA TOATA TACEREA ASTA??? PANA LA URMA... DACA PROIECTUL DE LEGE TRECE... ... (vezi toată discuția)