Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
FELICITARI SI MII DE MULTUMIRI TUTUROR ACELORA CARE AU OBTINUT CALIFICATIVUL "ADMIS" SI CU CARE AM COLABORAT PE FORUM IN TOATA ACEASTA PERIOADA GREA PENTRU NOI.EU AM MEDIA 9.25.SUNT FOARTE FERICITA!
PROPUN SA INCHINAM ACEST SUCCES DOMNULUI DECAN AL BAROULUI BUCURESTI, MAESTRUL CRISTIAN IORDANESCU, CARE A INCETAT DIN VIATA.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!
si Tudor Gabriel a fost ADMIS.=D> Multumesc tuturor celor cu care am colaborat (magda, catalin, anca si tuturor celorlalti). Multumiri si domnului Decan, care nu se mai afla printre noi, dar care a fost alaturi de noi la acest examen (sincer, cred ca notele erau mult mai mici decat sunt, daca nu exista bunavointa dansului). Urez succes noilor colegi in meseria pe care au imbratisat-o si.... ne intalnim la INPPA :D
buna ziua!as vrea sa intreb:dupa ce esti admis in profesie ,cand trebuie sa depui cererea de primire si daca nu ai avocat indrumator poti face cursurile de la INPPA care echivaleaza cu stagiatura sau si in acest caz ai nevoie de maistru? va rog sa mi mai spuneti cand e urmatoarea serie de cursuri la INPPA? multumesc !
"picat" la examen barou
Pilu
Buna seara,
Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)