avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA

Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:46, 25 Ianuarie 2008
CINE ESTI TU DE AI VAZUT CA AM SCRIS CE-TI IN LOC DE CE-ATI?
:))
SE PARE CA NU VEZI PADUREA DIN PRICINA COPACEILOR MY FRIND.......
:))
ESTI UN MULTUMIT DE SINE:))

PENTRU TOTI CE ASTEAPTA DIN PARTEA BAROULUI DIN BUCURESTI RASPUNS........PUNE-TI MANA PE RECEPTOARE SI SUNATI IN LOCUL ACELA NUMIT BAROU, BOMBARDATI CU INSISTENTA VOASTRA POATE ASA SE VA PUNE LUMEA PE DAT NISTE RASPUNSURI........
BAFTA A TUTTTTTTTIIIIII.....
Are dreptate AVLIL......
Proverbul:"nu vezi padurea din cauza copacilor"....se potriveste.....ca nuca-n perete. Dar .....fiecare iese la atac ....cu ce are! ;););)
cre ca discutiile astea incep sa nu isi mai aiba rostul!!deja unii nu mai vad esenta forumului!oricum .....e pacat ca un "avocat" isi poate permite sa faca anumite remarci la adresa unor persoane care nu le cunoaste!imi dau seama de inteligenta de care dispui!!
Cred ca uitati care este insemnatatea acestui forum!! Forumul acesta nu a fost facut pentru ca anumite persoane sa isi permita sa faca remarci nesimtite la adresa nimanui! Daca nu iti convine cum si ce scriu altii nu mai citi! Imi dau seama de cata etica ai invatat si ceea ce intelegi tu prin morala;si esti avocat nu?:))
daca citeai si te interesa ceea ce inseamna relatiile avocatultui in orice domeniu ai fi vazut ca un adevarat profesionist nu isi permite sa faca ceea ce ai facut pe forum!! Cu atat mai mult sa jigneasca persoane pe care nu le cunoaste! Imi pare rau pentru tine!
Apropo......nu incerca sa imi verifici acest mesaj;l-am verificat gramatical de 2 ori.:)):)):))
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2007
oana_lazarean, utilizator
Ma faci sa vreau sa fiu rea, da' rea de-a dreptul... :((
Incerc sa ma abtin.
Oricum, imi pare rau ca sunt oameni care considera ca un viitor avocat, jurist, profesor etc. poate scrie agramat si e ok. Ma indoiesc de faptul ca sunt persoane care au doua stiluri, anume unul corect in acte si unul incorect pe un sait, forum etc.
Si chiar si in acest caz, consider ca lipsa unui efort de a scrie corect este o jignire catre cei carora li se adreseaza: adica nu meritam un minim de respect? Dar asta numai in cazul in care chiar au fost intentionate acele greseli. :-/

Intr-adevar, sunt destul de suparata pe aceste moduri de redactare, am si motive: m-am saturat sa citesc in hotarari "[...] instanta ii incuviinteaza decat proba cu martori[...]" sau "[...] solicitam in fata la instanta sa ia in considerare [...]". Dar... poate ai dreptate si e rea intentie sa refuz sa accept astfel de juristi. E opinia mea si regret doar ca v-a deranjat.

Si sustin acel punct de vedere cu sunatul mereu la barou. Corect.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2007
Liliana Gradinaru, Avocat

Alte discuții în legătură

"picat" la examen barou Pilu Pilu Buna seara, Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua astăzi am avut un termen litigii de munca contestație ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Astăzi am avut un termen litigii de munca contestație decizie încetare CM Pârâta (firma) nu a depus întâmpinare in in cele 25 de zile,a ... (vezi toată discuția)
Noutati...despre examen??? KARINAPET KARINAPET NIMENI NU MAI ''SPUNE'' NIMIC DESPRE EXAMENUL IN BAROUL DE LA BUCURESTI??? CE INSEAMNA TOATA TACEREA ASTA??? PANA LA URMA... DACA PROIECTUL DE LEGE TRECE... ... (vezi toată discuția)