Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
CHIEAR NUTI POTI TINEA PAREREA PUNTRU TINE?
SUT MAI INTERESANT SA AFLU INFORMATI DESPRE EXAMEN SI NU DESPRE CORECTITUDINTEA SCRIERILOR DE PE AICELEA. DACA IESTI CONSILIER GRAMATICAL ATUNCI ZINE SI NOUA. AI UNPLUT O PAGINA DE RSPUNSURI INUTILE IN RAPORT CU CEACE SE DESBATE.
PE VIITOR DACA AI INFORMATII UTILE TE ASTEPT SA LE POZTESI PE SAIT SI SA NU MAI UNPLI PAGINA DE INUTILITATI.
sper ca nu o sa te apuci acu sa imi faci recenzie la greseli ca umplii inca o pagina. Nu mai insulta aiurea si gandeste-te ca noi u rmarim subiecul si nu greselile de gramatica ale altora.
sincer, observ cu stupoare ca va indepartati de la ceea ce se vrea acest forum...si anume examenul de admitere in profesia de avocat in schimb...din punctul meu de vedere avlil are drepatate ...cum sa nu fie strigator la cer ca un jurist, avocat etc...care se vrea un intelectual sa nu stapaneasca limba romaneasca...o simpla si banala ortograma...sincer eu nu vad cum astfel de oameni care sustin un examen de amplitudinea examenului de barou ,precum si alte exemene ...au ajuns pana aici...sa termine o facultate , ce faculate, un liceu...mi se pare inadmisibil...pe deasupra mai emit si pareri,cand habar nu au sa scrie...parerea mea cat se poate de obiectiva...si cred ca impartasita de multi altii...
Am mai dat dreptate si lui AVLIL..........insa cred ca nu mai are rost acum. Unii abia asteapta o "samanta de scandal"! Mai bine sa incercam sa temperam, pentru ca se aduc jicniri si asta nu indreapta situatia existenta ci mai degraba o acutizeaza! Nu mai are nimeni nevoie de un "stres" in plus!#-o
"picat" la examen barou
Pilu
Buna seara,
Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)