Vlad71 a scris:
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
A fi hotarat presupune si faptul de a actiona conform drepturilor pe care le aveti.
"Hotararea" asta a mea este diminuata de ce as putea castiga si ce as putea pierde printr-un eventual proces.
Am intrebat aici si mi s-a raspuns (banuiam ca e asa) - chiar si cu hotararea in mana daca nu va vrea sa vina nu va veni!
Daca pana acum am senzatia ca doar i s-a "sugerat" ca ar fi bine sa ma evite, in cazul unui proces - pe care fosta sotie nu l-ar vedea deloc cu ochi buni - sigur i s-ar interzice pe fata! Iar el pe ea o asculta, mai putin pe mine de cand maica-sa i-a aratat hotararea de divort si i-a spus - vezi ce scrie aici, eu am obligatia sa te cresc, de mine asculti nu de tatal tau!
Am mai scris aici- este pe prima pagina a subiectului - cand se "supara" nu mai puteam lua legatura cu el cu saptamanile! Si asta fiind in acelasi oras! Acum, daca s-ar intampla ceva similar nici macar nu as sti unde sa il caut!
Poate sunt las, dar mi-e frica sa nu pierd complet legatura cu el. Macar asa stiu de el si traiesc cu speranta ca intr-o zi va intelege ca mama lui a gresit indepartandu-l de mine fara nici un motiv, doar pentru ca ea ma uraste!
Frica dvs poate ca este intemeiata dar aveti nevoie de o hotare judecatoreasca.
Mama copilului nu este stapana copilului.Are si el drepturi. La fel si dvs.
Eu am zis ca va trebuie avocat si dupa ce veti avea hotarare deorece aveti si dvs anumite arme la dispozitie.
Va fi greu daca o lasati asa si in timp veti pierde mai mult decat realizati in prezent.
V-am spus ca trebuie sa castigati procesul si sa procedati la executarea silita.
Eu stiu ce zic si daca veti insista veti obtine si respectarea drepturilor daca copilul vrea in ralitate dar nu il lasa mama.
Nu va pot spune pe forum din anumite motive.
Cert este ca daca copilul vrea sincer sa va vada si sa se intalneasca cu dvs, vointa si reaua vointa mamei vor fi infrante.
Dar va avertizez ca nu va fi usor daca mama vrea sa va puna bete in roate.Trebuie sa riscati putin si sa va luptati, dar nu singur.
avocat Claudiu Lascoschi