avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Amendamente - legea 51/95
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Amendamente - legea 51/95

Sa mai spuna cineva ca alesii neamului nu se gandesc la ziua de maine... A, nu a noastra, ci a lor! X-(

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2010
ContSters60093, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 21:29, 29 Septembrie 2010
:happy: Pun si eu la bataie chinchilla. Nu cred ca se uita fara sa clipeasca la avocatnet dar, daca-l las, rontaie cu devotament cartile mele de drept.
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2010
Gabriela Mihai, Avocat
@ GabrielaA - Ei-ei-ei ... oricum am impresia ca rozatorii de carti de drept sunt pe cale de disparitie. Rar mai vezi pe cineva sa rontzaie cate un Eliescu sau un Ionascu ori macar un Volonciu din scoarta in scoarta ... poate ca viitorul este al hamsterilor si chinchilelor care gusta cartea. :)

Ma gandesc cum ar cuvanta in instanta autorul citatelor de mai jos:

Sunt un om pământean şi mă interesează decât Bucureştiul şi atât.

Sunt atât de nervos şi de supă­rat, încât nu vorbesc decât adminis­trativ.

sau, ganditi-va la o disputa intr-un recurs complicat, unde personajul nostru ar da adversarului urmatoarea replica ucigatoare: Onorata instanta, colegul meu ...

Mai are mult până să aibă punc­te de vedere asupra la ce spun eu.

:strambatura:
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Amendamentele propuse fac parte din seria ... "niste cretini!".
Credeti ca s-ar putea si invers? Adica, daca lucrezi cateva zile in vre-o comisie pe la primarie, ori daca ai citit de doua ori Constitutia, sa devii parlamentar fara a mai fi ales de un anumit numar de persoane?!
florinraican a scris:

Amendamentele propuse fac parte din seria ... "niste cretini!".
Credeti ca s-ar putea si invers? Adica, daca lucrezi cateva zile in vre-o comisie pe la primarie, ori daca ai citit de doua ori Constitutia, sa devii parlamentar fara a mai fi ales de un anumit numar de persoane?!

:rofl: yeaaahh
Ma gandesc ca si chestia cu licenta in drept ar putea fi eliminata si inlocuita cu doua mandate de consilier comunal.
atunci de ce acum citiva ani au mai introdus examenul pentru stagiari?Sa revina. Inchipuiti-va ce ar fi un absolvent de drept care chiar a absolvit facultatea nu cei de la ID (sau X-O cum imi place sa le spun),ar avea maestru pe un nea Marean?
Asta se numeste transparenta? Adica un tataie de la ,,cuca macaii'' care a fost primar,face si el un ID in trei ani ,are si ceva lovele si gata AVOCATUL LUI PESTE!care este egaliatetea in drepturi cind un jurist il obligi sa profeseze 10 ani si daca doreste baroul il admite fara examen si toti neaveniti sa fie in barou.Mai bine sa le infiinteze un barou paralel numit AVOPOLITICUL care sa reprezinte numai pe cei ca ei ,fiindca presupun ca altceva nu stiu.Rusine!!!!!!.

Alte discuții în legătură

Examen ContSters132975 ContSters132975 se va mai da examen de admitere la toamna/ la fiecare barou in parte?:O (vezi toată discuția)
Inscriere barou absolvent spiru haret TRC TRC Deschid acest topic cu speranta de a afla daca se mai afla si altii in situatia mea. Am terminat la spiru hare in 2009 dreptul ID si vreau sa ma inscriu in ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)