avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Amendamente - legea 51/95
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Amendamente - legea 51/95

Sa mai spuna cineva ca alesii neamului nu se gandesc la ziua de maine... A, nu a noastra, ci a lor! X-(

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2010
ContSters60093, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 21:29, 29 Septembrie 2010
leus a scris:

Inchipuiti-va ce ar fi un absolvent de drept care chiar a absolvit facultatea nu cei de la ID (sau X-O cum imi place sa le spun).........

Adica ce vreai sa zici, musiu? Ca cei de la ID nu au absolvit facultatea? Ca au jucat X si 0 pe foile de examen? [EDIT] Eu cred ca stiu unde vrei sa bati tu, dar nu generaliza, nu toate universitatile sunt asa, unele si-au pastrat standardele inalte si examenele clasice.

"A studia si a nu gandi e o risipa. A gandi si a nu studia este periculos" Confucius
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
ContSters20980, utilizator
Sunt perfect de acord cu tine. Eu am absolvit facultatea la FR si nu cred ca exista vreo diferenta intre mine si un absolvent de cursuri la zi. Am luat licenta (examen scris la dr.civ. si dr. penal) cu media 10,00.
Asa ca "colega" , nu generaliza si nu fi ignorant inainte de a te informa.
Nu generalizez dar personal cunosc destui, poate foarte multi care se duc la ,,EDITAT'',dau examne pe calculatorsi gata, astept si reactia de la cei in masura ,sa confirme cineva daca poate fi un student chiar de nota 10, desigur daca studentul sustine un examen,nu simulari pe calculator..[EDIT] Stiu foarte bine ce vorbesc,cunosc persoane absolventi de drept cu 9.66 dar care nu au auzit de ISDR,nu au auzit de latura obiectiva,subiectiva,trasaturi ale infractiunii,iar apropos,,musiu''de dreptul civil cand au auzit se sezina se uitau unii la altii.[EDIT]
[ link extern ]

Chiar nu a fost doar o gluma!
Da, nu a fost o gluma. Legea a primit avizul favorabil al Consiliului Legislativ.
Sa intelegem ca majoritatea membrilor acestui consiliu se doreste a fi avocat!?

Alte discuții în legătură

Examen ContSters132975 ContSters132975 se va mai da examen de admitere la toamna/ la fiecare barou in parte?:O (vezi toată discuția)
Inscriere barou absolvent spiru haret TRC TRC Deschid acest topic cu speranta de a afla daca se mai afla si altii in situatia mea. Am terminat la spiru hare in 2009 dreptul ID si vreau sa ma inscriu in ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)