avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in avocatura sesiunea noiembrie 2007

Buna seara,

Care este parerea voastra, de fapt a celor care au fost respinsi la acest examen?

Cel mai recent răspuns: tonicadaniela , utilizator 19:27, 18 Decembrie 2007
Hai sa fim seriosi! Voi chiar credeti ca au fost solutionate corect aceste contestatii? :)) Cum ajungi de la 3.25 la 6? :O Voi cum credeti? Sunt dezgustata! :(
Nu ma intrereseaza sincer, cum au fost solutionate nenorocitele de contestatii in diferite si repsectiv anumitele cazuri la care faceti aluzie, ma intereseaza ce nota am luat la NENOROCITA DE PROCEDURA IN URMA REEXAMINARII, deoarece stiu si ce stiu la pc si stiu si ce am scris. Ca am obtinut calificativ admis....nu ma incalzeste decat prea putin. Mi-am castigat cu ce stiu contractul de colaborare, nu cu un amarat de admis dupa o prealabila stoarcere a contestatiilor.
Pentru dl_costas:
Cred ca am fost gresit inteleasa.Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. Nu am vrut sa scot in evidenta faptul ca am luat note bune la acest examen ci am incercat sa combat cliseul "intra doar cei cu bani sau care au pile".

Referitor la faptul ca unii au rasfoit cartile , ma explic.......am avut nenorocul sa asist la unul dintre examenele orale la "expunerile unor aspiranti la titlul de avocat" si am fost tare dezamagita , mai ales de faptul ca nu constientizau faptul ca au aberat pe langa subiect, mai mult , pe langa tot ceea ce inseamana DREPT.
Pe deasupra erau foarte revoltati ca examinatorii au fost foarte nedrepti cu ei.
Imi cer scuze , presupun ca au fost si nedreptatiti, insa eu nu m-am referit la acestia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivare sesiunea noiembrie 2009 Vasile Alexandru Vasile Alexandru ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat? rezultate, pareri, opinii............. am inteles ca a fost draconic de aceasta data... nu m-ar mira sa ... (vezi toată discuția)
Contestatii admitere barou sesiunea noiembrie 2010 denissa_cristian denissa_cristian Buna ziua! Am sustinut examenul de admitere in barou in sesiunea din luna aceasta , si din motive obiective trebuie sa parasesc tara peste o saptamana .In ... (vezi toată discuția)
Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)