avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in avocatura sesiunea noiembrie 2007

Buna seara,

Care este parerea voastra, de fapt a celor care au fost respinsi la acest examen?

Cel mai recent răspuns: tonicadaniela , utilizator 19:27, 18 Decembrie 2007
Ce parere poti sa ai fata de un examen de 2 lei?La iasi a fost o bataie de joc,au luat cred ca 29 dintre care 10 fii si fice de judecatori de la tribunale si ca din iasi.Au corectat persoane care nu au nici o treaba cu dreptul ,cu exceptia a doi av.-prof .Una care a corectat nici macar nu stia ce cuprinde sb pe care le aveam de scris.Baremele nu au fost afisate ,cred ca au corectat cu cartea in fata.La pg trebuia sa scrii doar dupa o anumita carte agreata de cel care a corectat,giurgiu.La contestatii au fost si persoane care au primit si 4 pct.Mesajul a fost clar vrem sa fim ca notarii.Au cazut persoane care la inm au luat peste 7,cum este si cazul meu.Daca tot am intrat in ue ,sper sa se renunte la aceste examene de intrare in asa zise barouri care nu fac altceva decat sa-ti ingradeasca dreptul la munca garantat de constitutie.Este un abuz sa se repete aceleasi examene de 3 ori:licenta,intrare barou,definitivat avand aceeasi bibliografie.Nu ma plang ca nu am ce face ,sunt bine pregatit si deja mi-am gasit ceva de facut,dar sper sa se termine odata cu abuzurile la care suntem supusi din partea unora care au intrat pe baza de interviu sau cu doctorate de 2 lei.
Stie cineva ce se intampla cu costestatiile?Cand le afiseaza ?
COS din ce tara esti,spune si tu orasul daca vrei un raspuns.
Examenul este o bataie de joc. Cei care invata nu au nici o sansa, atata timp cat " o parte" copiaza si subsolul cartilor. Cum pot concura cu cei care care copiaza cuvant cu cuvant?????? Nu am o asa memorie:-/
Iti dau dreptate nici eu nu sunt in stare sa memorez 5000 pag. si sa le reproduc intr-un examen de 4-5 zile.Si iti vine rau cand ii vezi pe av in fct care stau cu codul in brate si nu inteleg nimic din ele.Asta e abuzul.
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2007
INOX, utilizator

Alte discuții în legătură

Definitivare sesiunea noiembrie 2009 Vasile Alexandru Vasile Alexandru ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat? rezultate, pareri, opinii............. am inteles ca a fost draconic de aceasta data... nu m-ar mira sa ... (vezi toată discuția)
Contestatii admitere barou sesiunea noiembrie 2010 denissa_cristian denissa_cristian Buna ziua! Am sustinut examenul de admitere in barou in sesiunea din luna aceasta , si din motive obiective trebuie sa parasesc tara peste o saptamana .In ... (vezi toată discuția)
Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)