bianca27 a scris:
[...]
Aveti idee ce putem face in cazul unui raspuns nefavorabil, in urma contestatiilor?
Sunt constienta de llucrarea mea si este inadmisibil sa iau aceasta nota.
In acest caz voi solicita copie de pe lucrarea la drept procesual civil. Nu exista nici un motiv sa nu pot intra in posesia "propriei creatii intelectuale", voi solicita si baremul asa cum a fost afisat dupa examen si NE PUBLICAT PE SITE-UL BAROULUI. In cazul in care voi constata ca nota obtinuta nu justifica continutul lucrarii, voi face o adresa catre barou si voi expune aceasta problema. Acesta este primul pas in opinia mea. (din p.d.v. al competentei generale....:D )
In cazul in care chiar sunt un idiot notoriu si nu am fost in stare sa promovez examenul la aceasta proba, nici nu imi doresc sa intru, in aceste conditii, in profesie. Vreau sa ajung in instanta iar daca nu am fost in stare sa obtin un rezultat onorabil (nu 6), consider ca nu am ce cauta inca acolo.
@lili: Nu e vorba de datul cu stangul in dreptul deoarece nu au fostfacute publice numele corectorilor, astfel nu vad cum si-ar da cu stangul in dreptul. Oricum ar fi tot "institutia mama" apare ca vinovata catre public.