avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in avocatura sesiunea noiembrie 2007

Buna seara,

Care este parerea voastra, de fapt a celor care au fost respinsi la acest examen?

Cel mai recent răspuns: tonicadaniela , utilizator 19:27, 18 Decembrie 2007
Este inadmisibil ce se intampla. Am luat 4.50 la civil, dupa ce am tratat toate subiectele ...le-am verificat, mi-am calculat punctajul. La celelalte am 8, 9 si 10.. E ca si cum cineva ar fi scazut anumit atatea puncte, tocmai din dorinta de a se atinge numarul de candidati respinsi.
Aveti idee ce putem face in cazul unui raspuns nefavorabil, in urma contestatiilor?
Sunt constienta de llucrarea mea si este inadmisibil sa iau aceasta nota.
Sunt Barouri unde nu s-a afisat nici macar baremul!:O:O:O si nu e vorba-n vant....
Sunt printre cei picati, sunt constienta ca meritam mai mult....
Am facut contestatie, dar......de obicei la contestatii, diferentele sunt infime, altfel s-ar crea niste situatii penibile pt primii corectori. Nu-si dau cu stangul in dreptul!
bianca27 a scris:

[...]
Aveti idee ce putem face in cazul unui raspuns nefavorabil, in urma contestatiilor?
Sunt constienta de llucrarea mea si este inadmisibil sa iau aceasta nota.

In acest caz voi solicita copie de pe lucrarea la drept procesual civil. Nu exista nici un motiv sa nu pot intra in posesia "propriei creatii intelectuale", voi solicita si baremul asa cum a fost afisat dupa examen si NE PUBLICAT PE SITE-UL BAROULUI. In cazul in care voi constata ca nota obtinuta nu justifica continutul lucrarii, voi face o adresa catre barou si voi expune aceasta problema. Acesta este primul pas in opinia mea. (din p.d.v. al competentei generale....:D )
In cazul in care chiar sunt un idiot notoriu si nu am fost in stare sa promovez examenul la aceasta proba, nici nu imi doresc sa intru, in aceste conditii, in profesie. Vreau sa ajung in instanta iar daca nu am fost in stare sa obtin un rezultat onorabil (nu 6), consider ca nu am ce cauta inca acolo.

@lili: Nu e vorba de datul cu stangul in dreptul deoarece nu au fostfacute publice numele corectorilor, astfel nu vad cum si-ar da cu stangul in dreptul. Oricum ar fi tot "institutia mama" apare ca vinovata catre public.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2007
Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian, Avocat
Te contrazic! Numele celor care corecteaza sunt cunoscute si afisate inainte de inceperea probelor. De asemenea si numele celor care vor corecta eventualele contestatii!
Sunt niste reguli.......cei care corecteaza /recorecteaza sunt selectati inainte de inceperea probelor.....trebuie sa nu se afle in vreo stare de incompatibilitate cu cei care candideaza.......

in concluzie: la noi la Barou au fost afisate numele corectorilor /recorectorilor; in schimb nu s-a afisat nici un barem:-/:((
Am citit in regulament lili dar degeaba imi afiseaza atat baremul cat si lista cu cei ce corecteaza (nu cu cei ce supravegheaza) in ziua examenului, daca ulterior nu mai sunt de gasit nici subiecte, nici barem si nici hotarirea Consiliului Baroului, cf. art 18. din Regulamentul de examen..
Daca gresesc in aceasta privinta, imi cer scuze. Daca poti (si daca gasesti) da-mi un link te rog catre publicatia hotararii Consiliului Baroului, un link catre situl oficial unde pot vedea baremele precum si subiectele de examen.(Baroul Bucuresti)
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2007
Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian, Avocat

Alte discuții în legătură

Definitivare sesiunea noiembrie 2009 Vasile Alexandru Vasile Alexandru ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat? rezultate, pareri, opinii............. am inteles ca a fost draconic de aceasta data... nu m-ar mira sa ... (vezi toată discuția)
Contestatii admitere barou sesiunea noiembrie 2010 denissa_cristian denissa_cristian Buna ziua! Am sustinut examenul de admitere in barou in sesiunea din luna aceasta , si din motive obiective trebuie sa parasesc tara peste o saptamana .In ... (vezi toată discuția)
Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)