avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in avocatura sesiunea noiembrie 2007

Buna seara,

Care este parerea voastra, de fapt a celor care au fost respinsi la acest examen?

Cel mai recent răspuns: tonicadaniela , utilizator 19:27, 18 Decembrie 2007
Stimati colegi,sunt avocat definitiv din anul 2004.Sincer,as vrea sa va pot contrazice,dar ceea ce se intampla la aceste examene m-ar contrazice.De ce copiii de judecatori,procurori,avocati sunt mai destepti?De ce nu au sanse cei care sunt buni cu adevarat?Eu am intrat in barou(Alba) in 2002 si am sustinut examenul la Bucuresti,era unic pe tara.Sunt perfect constient ca daca dadeam examenul la baroul nostru nu aveam nici o sansa,doar provin dintr-o familie modesta.De corectat,in mod sigur,chiar voi puteati corecta mai bine si nu era necesar sa stati cu cartea in fata ca sa apreciati lucrarile.Este trist ce se intampla.Va sustin si sunt de acord cu voi,dar stiu ca asta nu va prea ajuta.Oricum,succes!
Va multumim domnule avocat! Opinia dumneavoastra, intr-adevar, nu indreapta cu nimic situatia, DAR este un real sprijin intrucat provine de la cineva din interiorul sistemului!
Va multumesc in numele colegilor mei si va dorim mult succes! Avem nevoie de astfel de oameni!
Imi pare rau ca nu sunt de aceiasi parere cu D-l avocat.
Si eu sunt dintr-o familie modesta, si daca ma gandesc bine, nimeni din arborele meu genealogiac nu a avut o functie juridica, provin dintr-o familie modesta , mai am inca 12 frati , insa intotdeauna mi-a placut sa invat.
Am participat anul acesta la examenul de intrare in profesie si ,desi aveam acea idee indusa de colegii de facultate ca intra numai copiiide avocati, judecatori, etc.....am avut surpriza placuta sa intru ....si nu oricum....cu cea mai mare nota......
Asa ca ....daca invatati dragii mei , nimeni nu va va respinge la acest examen....
Chiar credeti ca nu au loc si cei buni??????
Va spun sigur ca au........
Asa ca puneti mana pe carte, invatati si nu le rasfoiti doar.....si sigur o sa vi se recunoasca meritele!!!!!


P:S: Nu contesc insa faptul ca intra si cei ce au un NUME.....

Catre, tonicadaniela ...au fost si note mai mari decat ai avut tu....dar nu asta are relevanta ci, trebuie sa fi promovat examenul. Nu media dovedeste cat de bun avocat esti tu ci, experienta, capacitatea de a comunica (atat cu clientii cat si cu adversarii etc.), chestiuni ce se acumuleaza in timp, lucrand si invatand zi de zi. Cineva, candva, spunea : " in avocatura esti precum vinul, cu cat esti mai vechi cu atat esti mai bun". Prin urmare, pune-te pe treaba, sunt multe de invatat si, nimeni nu le stie pe toate. Succes !
De cand conteaza nota mai mult decat pentru propriul orgoliu, nu stiu.
Vei avea o surpriza relativ placuta, cu accent pe "relativ" cu privire la ce se presupune ca au rasfoit unii si tu ai invatat pe de rost. O vei afla fix in practica.
Poate edifici pe toata lumea referitor la solutionarea favorabila a unei serii destul de importante dintre contestatii.
Daca pornim de la premisa de la care ai "coborat" tu de pe primul loc din topul celor admisi, atunci s-ar fi respins toate contestatiile. Motiv: nefondate.
Nu sunt insa de acord nici cu sustinatorii teoriei conspiratiei, repet, ci pur si simplu consider ca nu intereseaza pe nimeni de nimic si se lucreaza cu dosul. Nu o vezi numai la Baroul Bucuresti ci cam peste tot, in aprope orice domeniu.
Sunati la secretariatul baroului si o sa vedeti despre ce vorbesc, si acesta este un exemplu pe cat de mic pe atat de raspandit.
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2007
Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian, Avocat

Alte discuții în legătură

Definitivare sesiunea noiembrie 2009 Vasile Alexandru Vasile Alexandru ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat? rezultate, pareri, opinii............. am inteles ca a fost draconic de aceasta data... nu m-ar mira sa ... (vezi toată discuția)
Contestatii admitere barou sesiunea noiembrie 2010 denissa_cristian denissa_cristian Buna ziua! Am sustinut examenul de admitere in barou in sesiunea din luna aceasta , si din motive obiective trebuie sa parasesc tara peste o saptamana .In ... (vezi toată discuția)
Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)