avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in avocatura sesiunea noiembrie 2007

Buna seara,

Care este parerea voastra, de fapt a celor care au fost respinsi la acest examen?

Cel mai recent răspuns: tonicadaniela , utilizator 19:27, 18 Decembrie 2007
Cand am intrebat de contestatii ma refeream la cele pentru baroul Bucuresti.Nu inteleg de ce nu le afiseaza pe net.Am colegii care desi nu s-au afisat cunosc deja rezultatul contestatiilor.Stie cineva ceva?
@INOX sunt de aceeasi parere cu tine! Am fost/ am vazut si am trait pe propra-mi piele!
Ce putem face? Au putere discretionara!
As putea sa mai "INTREB":
1. unde e baremul de la Baroul Iasi?
2.de ce notele au fost discutate in sedinta si apoi facute publice?
3. de ce notele unora au fost "supradimensionate" iar a altora "neatinse"?

etc,etc......

O doamna Mare Avocat, ce a corectat la Procedura Penala si care are atatia ani de experienta cam cati ani avem noi, ne spune pe un ton arogant: "Cum de nu stim ca MASURILE PREVENTIVE se aplica doar inculpatului?":O:O OARE?:)):))
Exact asa a fost,cea care a corectat stia o singura masura preventiva:arestarea inculpatului.Poate a invatat dupa o carte de care nu stiu eu sau ma intreb de neagu sau mateut a auzit tranta dracului.in schimb a dat 10 la clientii ei.Eu ma intreb ,faptul ca nu au afisat baremu cu 15 min inainte de terminarea exam nu este un viciu de procedura.Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul?Iar la civil numai 8 ,ce se asteptau sa le scriu 100 de pag la rasp civ sau la contractul v-c?am facut o sinteza din boroi 2007,oare au citit cartea?
Nu conteaza cand a invatat si nici dupa ce autori a invatat! E inadmisibil ca un avocat cu atatia ani de experienta sa faca GAFE de dimensiunea asta! Procedurile se schimba .....dar MASURILE PREVENTIVE nu sunt aplicabile doar inculpatului.....Asa ceva e neschimbat de ani de zile!!!
S-a introdus in 2006 o masura noua- Obligarea de a nu parasi tara! dar restul au ramas neschimbate IN ESENTA!
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2007
lili_d, utilizator
Bun, acum vreau sa aud cel putin din partea celor care au raspuns aici, cam cum considerati ca a decurs procedura "contestatie", asta incluzand eventual si referiri la calificativele obtinute, pentru ca nu s-au dat note...>:)

Alte discuții în legătură

Definitivare sesiunea noiembrie 2009 Vasile Alexandru Vasile Alexandru ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat? rezultate, pareri, opinii............. am inteles ca a fost draconic de aceasta data... nu m-ar mira sa ... (vezi toată discuția)
Contestatii admitere barou sesiunea noiembrie 2010 denissa_cristian denissa_cristian Buna ziua! Am sustinut examenul de admitere in barou in sesiunea din luna aceasta , si din motive obiective trebuie sa parasesc tara peste o saptamana .In ... (vezi toată discuția)
Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)