avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Omor din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Omor din culpa

Varu meu este acuzat de omor din culpa a condus sub influenta alcoolului si pasajerul din dreapta a decedat. Intrebarea mea este ; Se tine cont ca alcoolu in singe a fost la prima 90 si la a doua 80 il ajuta cu ceva sau nu mai conteaza si daca era peste o mie tot una era?
va multumesc!
Daca va referiti la o judecata pentru omor din culpa aveti dreptul si la apel si la recurs.

Sa nu fie vorba de o plangere pentru ca s-a dat scoatere de sub urmarire penala de parchet .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa jurisprudenta ContSters224507 ContSters224507 Am vazut in foarte multe sentinte din jurisprudenta in ceea ce priveste uciderea din culpa ca un sofer care omoara un singur om primeste pedeapsa cu suspendare ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa - pedepse Boia Luminita Boia Luminita Ce pedepse prevede legea pentru omor prin imprudenta? (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima decedata - sofer ->0.94 mg/l aer expirat cryisty cryisty Salut ... As avea o intrebare mai lunga ... Cazul unui prieten -> Intr-o seara in jurul orei 23:00 , 5 tineri (dintre care 1 minor) , au plecat in afara ... (vezi toată discuția)