milikka a scris:
Sotiile urasc amantele, iar amantele urasc sotiile, iertati-mi platitudinea, dar simt nevoia sa amintesc omenirii acest adevar spumos.
Mi-e somn, dar nu ma pot abtine :))
Pai ai vazut tu adversari sa se iubeasca? Cumva amantii si sotii ies impreuna la bere? Poate ies, dar vezi mai sus misoginii care cred ca urasc femeia pentru ca-i femeie, nu pentru ca l-ar putea topi in iscusinta si in cazanul ingenuncherii :))
N-am priceput niciodata de ce amantele vor musai sa devina neveste, stiind din start ca asta implica riscul unei umilinte ulterioare, dictata de faptul ca barbatii insista pe ideea ca suntem poligami – un splendid defect din fabricatie
Pai aici are dreptate autorul, ca nici eu n-am priceput! Poate pentru ca au si ele voie sa gandeasca barbateste, la posesie? :D Sau poate ca asa se invata cel mai bine, din experienta?! Sau poate ca sunt cerute in casatorie, e angajament din timpul relatiei neoficiale si barbatul trebuie sa-si manifeste masculinitatea prin asumare? Stiu ca barbatii au memoria scurta si simt de orientare, dar femeile au memorie buna si argumente atat de aiuritoare, incat niciun barbat nu reuseste sa le inteleaga?! :D
Ioana, doua cafele! :D